uitzendbureau in de groenvoorziening

Uitzendbureau voor groenvoorziening

Globen is het uitzendbureau voor de groenvoorziening. Op deze pagina vind je verschillende vacatures in de groen sector, opleidingsmogelijkheden en blogs die te maken hebben met de groenvoorziening. Heb je nog vragen? Neem gewoon contact met ons op.

Openstaande vacatures in de groenvoorziening

  • Medewerker groenvoorziening
  • Meewerkend voorman groenvoorziening
  • Hovenier
  • Groenmachinisten
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
uitzendbureau voor groenvoorziening schoffelen
Word medewerker groenvoorziening met deze opleiding

Opleidingstraject groen

Met ons opleidingstraject groen word jij binnen twee weken tijd opgeleid om aan de slag te gaan in het groen, als medewerker groenvoorziening.  Zo leer jij tijdens deze opleiding theorie over veilig werken langs de weg, maar gaat ook lekker in de praktijk aan de slag met de bosmaaier. Wij zorgen als uitzendbureau voor de groenvoorziening ervoor dat jij de juiste kennis op doet over de groene sector. Dit bij onze trainingspartner BIJDA. Wil jij meer weten over deze opleiding? Lees dan onze blog of meld je bij interesse direct aan.

logo-icon
Zo veel te lezen

Alles over de groenvoorziening

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. 👌🏼🌱 Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
veegwagen machinist aan het werk
veegwagen machinist in de veegwagen
Ga aan de slag op een van deze machines

Groen cursussen

Wij, als uitzendbureau voor groenvoorziening bieden verschillende groen cursussen aan. Dit zijn eendaagse cursussen die je opleiden tot een machinist. Denk hierbij aan een cursus tot maaimachinist, machinist onkruidbestrijding en veegmachinist.

Maaimachinist

Jij zorgt als maaimachinist ervoor dat de gazons er weer netjes en kort bijstaan. Jij gaat zelfstandig te werk aan de hand van werktekeningen. Zie jij jezelf wel wegscheuren met de maaimachine? Lees meer over de eendaagse cursus in onze blog of meld je direct aan.

Machinist onkruidbestrijding

Jij zorgt als machinist onkruidbestrijding ervoor dat de straten er weer spik en span uitzien. Het onkruid verwijder jij door middel van hete lucht of heet water. Wil jij de groene trottoirs weer grijs maken? Lees alles over de cursus in onze blog of meld je direct aan.

Veegmachinist

Jij bent als veegmachinist verantwoordelijk voor het schoonmaken van  jouw werkgebied. Zo hou jij je bezig met kaarten lezen, krappen bochten draaien en tegelijk ook straten, trottoirs en goten schoonvegen.  Zie jij deze verantwoordelijkheid wel zitten? Lees meer over onze cursus in onze blog of meld je direct aan.

logo-icon
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.

hoiii