Vestigingspagina Globen IJsselstein

De Meern

Heb je vragen of kunnen we jou ergens bij helpen? Gewoon bellen. Of vul dit contactformulier in, dan bellen we jou!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Ma. t/m vr: 08:00 tot 17:00
  • Beefland 10
  • 3454 MX De Meern
  • 030 – 260 09 87
  • demeern@globen.nl
Bekijk alle vacatures
Globen De Meern
Globen office
Ons uitzendbureau in De Meern

Op zoek naar een uitdagende baan in de regio Utrecht?

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio De Meern of regio Utrecht? Dan ben je bij Globen in De Meern aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in De Meern kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Globen Personeel in de Meern is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in De Meern je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen De Meern, maar ook in de gehele regio Utrecht tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in regio Utrecht hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!

logo-icon