open sollicitatie bij globen

Wij vinden jouw nieuwe baan!

Gefeliciteerd! Jij hebt de juiste weg bewandeld naar het vinden van een nieuwe baan. Als jij op zoek bent naar een baan in de groen– of infrasector, maar nog niet helemaal weet welke functie goed bij jou past. Of als je door de vacaturebomen het bos niet meer ziet; schrijf je dan snel in bij Globen. Je ontvangt binnen één werkdag al reactie!

Globen in beeld

Bekijk de video

Globen in beeld.

open sollicitatie bij globen
grondwerker gezocht
WERKNEMER AAN HET WOORD
"HET FYSIEKE WERKEN HOUDT JE FIT!"

Toen ik bij Globen solliciteerde werd ik meteen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Eerst begon ik met een baan in de bouw en nu werk ik in het grondwerk. Ik heb het erg naar mijn zin. Elke ochtend start ik om 7 uur op de werkplaats, samen met mijn collega. Hier zijn we bezig met het uitgraven van sterke kabels. Het leukste aan het werk vind ik het werken met collega’s in de buitenlucht. Verder houdt het fysieke werk je lekker fit. – David

grondwerker gezocht
open sollicitatie bij globen
Contact

Vragen? Gewoon contact opnemen.

Manon

Manon Elders

Recruitment manager
logo-icon
Toch zelf verder kijken?

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures