Werkgevers Globen

Wij nemen jou het werk uit handen

We regelen voor jou de beste medewerkers. Met of zonder materiaal. In heel Nederland kunnen wij zowel uitvoerend als kaderpersoneel leveren. Maar heb jij vragen over wetgeving, certificering, personeelsproblemen of andere sector gerelateerde zaken? Of heb je gewoon zin in een kop koffie? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Iets voor jou?

  • Uitvoerend of kaderpersoneel voor elke klus
  • Verhuur van groen en infra materiaal
  • Advies over alles wat met onze sector te maken heeft
header Werkgevers Globen voor Globen Verhuur
Header 2 werkgevers Globen, minikraan van Globen Verhuur
Materiaal huur je bij Globen Verhuur

De specialist op het gebied van verhuur in de groen- en infrabranche.

Globen Verhuur is onderdeel van Globen. Je kunt dus niet alleen bij ons terecht voor personeel, maar ook voor materiaal.  Door het ruime assortiment aan machines en gereedschappen zit er zeker wat tussen voor jouw project. Kwalitatief goed onderhouden materiaal huren doe je daarom bij Globen Verhuur, bekijk ons hele productassortiment.

logo-icon
globen werkgeverspagina
Medewerker groenvoorziening aan het werk bij Globen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen

Als bedrijf zijn wij actief in de groen en infrasector. En duurzaam ondernemen mag dan natuurlijk niet ontbreken. Op verschillende manieren doen wij dagelijks ons best om een positief effect op mens en natuur te hebben. Zo draagt Globen positief bij aan werkgevers en uitzendkrachten.

Beperkte CO² footprint

Daarom beperken wij onze CO² footprint. En hebben we stille en zuinige banden voor onze bedrijfswagens. Ook maken we alleen gebruik van FSC-gekeurd papier. Aan ons algemene energieverbruik besteden we veel aandacht. Onder andere door energiezuinige lampen en zonnepanelen.

Sociaal ondernemen

Wij zetten ons in voor de doelgroep met een kwetsbare arbeidspositie. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen wij met re-integreren. Door goed contact met verschillende gemeentes en UWV vestigingen, spelen we een belangrijke rol bij het plaatsen van deze medewerkers bij opdrachtgevers.

Wil jij werkzoekenden met een arbeidsbeperking een kans geven? Wij geven je graag advies en nemen alle procedures voor je uit handen. Samen zorgen we dat iedereen een mooie werkplek kan krijgen.

 

 

logo-icon
onze certificaten en downloads

Zeker en betrouwbaar

Decoration
onze opdrachtgevers

kom jij hier tussen te staan?

Onze vestigingen

Hier vind je ons

BIJDA en Globen

Begeleiden en opleiden

Om de kennis van jouw (en onze) medewerkers up-to-date te houden en te verbreden, zijn opleiding en training noodzakelijk. Daarom helpen wij onze klanten door verschillende opleidingen en trainingen aan te bieden. Daarbij maakt het niet uit of het om klassikale trainingen gaat van meerdere dagen, of om een online training. Bij Globen profiteer je van tariefvoordelen op diverse opleidingen gerelateerd aan de groene- en infrasector.

Onze trainingspartner

Wij werken samen met onze trainingspartner BIJDA, een trainings- en opleidingscentrum met veel ervaring en kennis. Dankzij de nauwe samenwerking, weet BIJDA precies waar onze behoeftes liggen. Zij bieden daardoor praktijkgerichte trainingen en opleidingen aan. Deze zijn compleet gericht op situaties uit de praktijk.

Contact

Praten over de mogelijkheden? Geef ons gerust een belletje!

interne-medewerker-Gerwin

Gerwin de Wilde

Senior accountmanager
logo-icon