Globen pand Rosmalen

Rosmalen

Heb je vragen of kunnen we jou ergens bij helpen? Gewoon bellen. Of vul dit contactformulier in, dan bellen we jou!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Ma. t/m vr: 08:00 tot 17:00
  • Kievitsven 70
  • 5249 JK Rosmalen
  • 073 – 522 46 77
  • rosmalen@globen.nl
Bekijk alle vacatures
Globen pand Rosmalen
Paul vG
Ons uitzendbureau in Rosmalen

Op zoek naar een uitdagende baan in de regio Rosmalen?

Vestigingsmanager Paul vertelt je meer

Een kleine 9 jaar geleden zag ik de vacature accountmanager open staan bij Globen Rosmalen. Op dat moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik mezelf kon blijven ontwikkelen. Na twee gesprekken met Ronald Duits (algemeen directeur) werd ik aangenomen, begon als accountmanager en uiteindelijk in 2018 doorgegroeid naar vestigingsmanager.

Omgaan met mensen

Er komen ontzettend veel verschillende mensen langs bij ons op de vestiging in Rosmalen. Van BBL-ers tot vakbekwame hoveniers, maaimachinisten, medewerkers groenvoorziening en zij-instromers! Allen zoeken ze een goede werkplek. Wij kennen onze klanten goed en weten precies welke mensen bij hen passen. Als een sollicitant bij één van de klanten op gesprek gaat, aangenomen wordt en vervolgens na één jaar werken in vaste dienst gaat ben ik echt een tevreden man. Wij houden, ook wanneer de medewerker al bij een klant aan het werk is, veel persoonlijk contact. Zo weet ik hoe het met ze gaat op zowel werkgebied als in hun privéleven. Je bouwt echt een band op. Dat vind ik het mooie aan het vak, de binding aangaan met de klant en de werknemers. Zij laten hun waardering hiervoor ook merken.

Ideale werkgever

Voor mij is Globen dé ideale werkgever. We zijn erg output gericht waardoor je binnen de verschillende functies veel vrijheid hebt. Als we onder aan de streep de doelstellingen maar halen😉. We hebben in het zuiden een vrij jong team, er zijn veel doorgroeimogelijkheden (in functie en salaris) en er heerst een informele werksfeer. Gezelligheid en plezier staan bij Globen hoog in het vaandel. Daarom worden er met regelmaat bedrijfsuitjes georganiseerd samen met onze collega’s van de andere vestigingen.

Neem gerust contact op met Globen vestiging Rosmalen!

logo-icon