globen-assen

Assen

Heb je vragen of kunnen we jou ergens bij helpen? Gewoon bellen. Of vul dit contactformulier in, dan bellen we jou!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Ma. t/m vr: 08:00 tot 17:00
  • Zendmastweg 15
  • 9405 CD Assen
  • 0592 – 74 90 14
  • assen@globen.nl
Bekijk alle vacatures
Wim Visser
Ons uitzendbureau in Assen

Op zoek naar een uitdagende baan in de regio Assen?

Ik ben Wim Visscher en sinds 2018 verbonden aan Globen Personeel. Momenteel vervul ik de functie van Commercieel Manager, een landelijke functie waarbij ik binnen Globen het eerste aanspreekpunt ben voor alles wat met commercie te maken heeft (o.a. aanbestedingen, prognoses etc.). Daarnaast vervul ik ook de rol als vestigingsmanager voor vestiging Assen. Voor alle noordelijke klanten ben ik, samen met het team, het aanspreekpunt voor alle vragen rondom de inhuur van flexibele arbeidskrachten.

Lokale expertise

Vanuit het kantoor in Assen bedienen wij al onze opdrachtgevers welke zijn gevestigd in de noordelijke drie provincies. Wij zijn regionaal zeer betrokken, maar ook lokaal actief door middel van contacten met werkgeverservicepunten, UWV’s en diverse instanties welke re-integratie van personeel willen en kunnen bevorderen. Ons team kent de lokale en regionale markt goed en is op de hoogte van het werk wat onze klanten uitvoeren. Het ‘ken je klant principe’ staat bij ons hoog in het vaandel.

Dienstaanbod

Vanuit Assen kunnen wij op elke plek zorgen voor een gemotiveerde arbeidskracht. Daarnaast beschikt Globen over een uitgebreid wagenpark en een eigen opleidingscentrum. Ook kunnen wij onze klanten voorzien van materieel (bosmaaiers, schoffels, mini kraan etc.). Als je spreekt klanten van A – tot – Z ontzorgen dan is Globen bij uitstek de partij die dat kan doen.

Ons team

Wij werken met een klein en hecht team van 5 professionals. Het team bestaat uit 2 intercedenten, 1 junior accountmanager, 1 accountmanager en de vestigingsmanager. Wij vertrouwen elkaar blindelings waardoor wij elkaar ook durven aan te spreken op houding, gedrag en geleverde arbeid. Hard werken, tijd voor ontspanning en gezamenlijk lunchen vinden wij belangrijk en hier zetten wij ons met elkaar voor in. Tevens wordt de week altijd opgestart met een weekstart waarin we resultaten en planning met elkaar bespreken.

Werken bij Globen

Als jij houdt van autonoom werken, verantwoordelijkheden nemen en van het werken binnen een resultaatgerichte organisatie dan ben jij bij Globen aan het juiste eind. Bij ons heeft iedereen de vrijheid om het werk naar zijn hand te zetten en om zichtbaar resultaat te boeken. Resultaten vieren we samen. Interesse in een baan als recruiter, intercedent of accountmanager? De koffie staat bij ons altijd klaar.

logo-icon