Globen Personeel Apeldoorn

Apeldoorn

Heb je vragen of kunnen we jou ergens bij helpen? Gewoon bellen. Of vul dit contactformulier in, dan bellen we jou!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Ma. t/m vr: 08:00 tot 17:00
  • Europaweg 161
  • 7336 AL Apeldoorn
  • 055 – 534 60 55
  • apeldoorn@globen.nl
Bekijk alle vacatures
Globen pand Apeldoorn
Gerwin dW
Op zoek naar een uitdagende baan in de regio Apeldoorn?

Globen: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Mijn naam is Gerwin de Wilde. Sinds 2015 ben ik werkzaam op het hoofdkantoor van Globen als (senior) accountmanager. Van hieruit verbinden we werkzoekenden met opdrachtgevers, met name in de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. De arbeidsmarkt is de afgelopen 10 jaar behoorlijk veranderd. Met de huidige krappe arbeidsmarkt moet je werkzoekenden echt iets kunnen bieden. Uit het grote aantal medewerkers van Globen die al jaren bij ons werkzaam zijn, blijkt dat Globen dat als geen ander kan en doet!

Globen heeft een groot netwerk van werkgevers in met name de groen- en infrabranche, waaronder groenaannemers, hoveniers, gemeenten en loon- en grondwerkbedrijven. Combineer dit met een uitgebreid eigen wagenpark, (motorisch) gereedschap, opleidingscentrum en kennisplatform en je ziet dat Globen zowel de medewerkerkers als de opdrachtgevers écht wat te bieden heeft.

Vanuit onze inspirerende nieuwbouw locatie in Apeldoorn werken we samen als een hecht team. Wij begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan of het invullen van een vacature een belangrijke stap is. Wij zijn praktisch ingesteld, resultaatgericht en altijd bereid te helpen! Het mooiste aan het werken bij Globen is de voldoening die je krijgt wanneer een kandidaat zijn droombaan vindt of wanneer een werkgever de juiste aanvulling krijgt voor zijn team. Elke dag is anders en je kan écht het verschil maken!

Kom langs voor een bak koffie en word onderdeel van het enthousiaste Globen team!

logo-icon