cursus veegwagenmachinist

Cursus veegmachine volgen

Jij hebt al ervaring in het groen of infra, maar bent op zoek naar meer uitdaging. Dan is deze cursus veegmachine echt iets voor jou. Wij gaan je helpen om jouw doel te bereiken.

cursus veegwagenmachinist
cursus veegwagen
Alles over de training

De voorwaarden

Heb jij al ervaring in de groen- of infrasector, maar ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij het bedrijf voor jou.

Jij krijgt van ons de mogelijkheid om een cursus tot veegmachinist te volgen. En daarna krijg je sowieso een baan bij ons! Win-win, toch?

Voorwaarden

  • Jij hebt al ervaring in groen of infra
  • Jij hebt je rijbewijs
  • Je bent 32 uur beschikbaar
  • Je wil het hele seizoen aan de slag

Ja? Top, meld je snel aan.

logo-icon
Cursus veegmachinist

Ik meld me aan.

Manon

Manon Elders

Recruitment manager
logo-icon
inschrijven

Ja, ik word veegmachinist

Aanmelden

In samenwerking met ons trainingscentrum BIJDA kun je nu een cursus als veegmachinist volgen. Hierdoor kan jij binnen één dag zelfstandig op de veegwagen aan de slag. Maar wat doet een veegmachinist precies?

Jij bent de baas achter het stuur en manoeuvreert jouw veegmachine overal tussendoor. Je kunt kaarten lezen, krappe bochten draaien en tegelijk ook alle straten, trottoirs en goten schoonvegen. Dit werk geeft je veel vrijheid om je eigen dag in de delen en je eigen routes te bepalen. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? En is dit het werk wat jou ontzettend leuk lijkt? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Jij wordt hier namelijk in één dag opgeleid om op de veegwagen aan de slag te gaan. Plus heb je na het volgen van deze cursus ook nog eens een baangarantie bij ons!