Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. ??? Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag. Maar gelukkig vertellen we jou nu precies welke vacatures in de groenvoorziening er zijn. Zo kom je te weten welk werk het beste bij jou past.

#1 Medewerker groenvoorziening

Bladblazen, bosmaaien en kanten steken. Dit zijn typische werkzaamheden die je uitvoert als medewerker groenvoorziening. Maar, dat is natuurlijk niet het enige. Ook ga je aan de slag met een hark, schoffel en heggenschaar. Jij werkt graag buiten (heerlijk in het zonnetje ☀️ en soms met wat minder weer ☔) en je bent zeker niet bang om vieze voeten te krijgen. Is dit wat jou aanspreekt? Bekijk ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als medewerker groenvoorziening. Of wil jij nóg meer weten over het werken als medewerker groenvoorziening? Lees dan onze blog Medewerker groenvoorziening, wat is dat precies?

#2 Meewerkend voorman groenvoorziening

Begeleiden, aansturen en motiveren van je team. Dit doe je als meewerkend voorman groenvoorziening. Jij bent het eerste aanspreekpunt op locatie. Het liefst roep je de hele dag: “Hé, jij bent goed bezig!”?? Verder draag je bij aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo ben je bezig met het werken met een bosmaaier tot aan het werken met handmatig gereedschap. Herken jij jezelf hier helemaal in? Bekijk dan ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als meewerkend voorman. Meer weten? Lees verder in onze blog over de voorman.

#3 Hovenier

Tuinen zijn jouw lust en leven. Als hovenier neem jij een tuin of groenproject volledig onder handen. Jij bent bezig met het snoeien van planten en bomen, het verwijderen van onkruid en het planten van gewassen, bomen en struiken.? Er is geen vaste werkwijze voor dit werk en dat betekent: veel vrijheid in je werk! Mooi. Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan onze vacatures in de groenvoorziening als hovenier.

#4 Machinist maaimachine

Machines, zelfstandigheid en buitenlucht. Dit hoort bij een machinist maaimachine. Jij werkt onder andere met de kooi- en cirkelmaaier. Verder bepaal jij je eigen routes aan de hand van werktekeningen. Je zorgt er als maaimachinist voor dat de gazons er weer netjes en kort bijstaan. Zie jij jezelf al wegscheuren met de maaimachine? ? Bekijk dan ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als machinist maaimachine.

#5 Machinist onkruidbestrijding

De straten spik en span, daar zorg jij voor als machinist onkruidbestrijding. Jij loodst zelfstandig de onkruidbestrijdingsmachine door de straten. Het onkruid verwijder jij door middel van hete lucht of heet water. Wil jij graag de groene trottoirs weer grijs maken? Bekijk dan ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als machinist onkruidbestrijding. Of lees hoe je een machinist onkruidbestrijding kan worden.

#6 Machinist reiniging

De koning van de veegmachine.? Dat ben jij als machinist reiniging. Jij kunt kaart lezen, krappe bochten draaien en tegelijk ook straten, trottoirs en goten schoonvegen. Jij mag als machinist reiniging je eigen routes bepalen. Ja, je voelt hem al aankomen: vrijheid! Maar, je blijft wel verantwoordelijk voor het schoonhouden van de openbare ruimte. Kan jij deze verantwoordelijkheid aan? Bekijk ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als machinist reiniging.

#7 Machinist trekker groen

Maaien, ruiven, harken, persen en snipperen. Dit zijn verschillende werkzaamheden als machinist trekker groen. ? Geen dag is hetzelfde. Zo verricht jij maaiwerkzaamheden met de front -en achter maaier, maaizuigcombinatie of klepelmaaier. Ook werk jij met de versnipperraar, stobbenfrees, bladblazer of watertank. Het is jij samen met de machine. Zie jij deze verschillende werkzaamheden wel zitten? Bekijk ons aanbod vacatures in de groenvoorziening als machinist trekker groen.

Nu ken jij al onze beroepen in de groenvoorziening. Heb jij nog vragen of wil jij meer weten over de verschillende vacatures in de groenvoorziening? Gewoon even bellen. ?

Ook interessant?

Vers van de pers

Medewerker groenvoorziening, wat is dat precies?
Medewerker groenvoorziening bij Globen aan het werk.
Beroepen uitleg groen

Medewerker groenvoorziening, wat is dat precies?

Wat is een medewerker groenvoorziening Je hebt er misschien al eens over gelezen of van gehoord: de groenvoorziening. Maar wat voor werkzaamheden vind je in deze sector? En wat is…