Medewerker groenvoorziening met een bladblazer.

Opleiding groenvoorziening. Zo word jij een groenspecialist.

Wil jij álles wat met de groenvoorziening te maken heeft snel onder de knie krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen jou alles over deze opleiding groenvoorziening.

Wij bieden bij Globen namelijk een opleidingstraject groen aan. Zodat jij zonder ervaring, binnen twee weken alles weet over de groenvoorziening. Ook heb jij na deze twee weken een baangarantie bij ons. Dat is mooi meegenomen toch? 😉

Meer weten over het vakgebied groenvoorziening? Bekijk: medewerker groenvoorziening, wat is dat precies? 

De opleiding groenvoorziening

Jij en de natuur? Dat is wat jou aanspreekt. Onze trainingspartner BIJDA gaat jou alles leren over het werken in de groenvoorziening. Op hun locatie in Arnhem, leer je het vak groenvoorziening. Een heleboel leer je in de praktijk, maar er komt ook een stukje theorie bij kijken. Zo leer jij bijvoorbeeld theorie over hoe je veilig langs of op de weg moet werken.

Maar wat je in de praktijk gaat doen? Jij gaat schoffelen op de mooiste locaties en het gras strak maaien met de bosmaaier. Ben jij altijd al benieuwd geweest naar hoe de bosmaaier nou precies werkt? En heb je altijd al een specialist in het groen willen worden? Bij BIJDA gaan ze jou helpen om de juiste certificaten te halen om een échte specialist in het groen te worden.

De certificaten die je gaat behalen

Jij wordt in twee weken opgeleid tot een specialist in het groen. Ook behaal je daarom verschillende certificaten om dat nog eens extra te bewijzen.

Stage tijdens de opleiding groenvoorziening

Tijdens dit opleidingstraject ga jij twee dagen stage lopen bij een van onze opdrachtgevers. Hier kan jij wat je hebt geleerd in praktijk brengen. En daarna? Daarna krijg je van ons een contract aangeboden. Dat betekent een baangarantie in het groen voor jou✅! En wie wilt dat nou niet?

Wil jij binnen twee weken een groen expert zijn? En lijkt dit traject jou wel wat? Lees er alles over en meld je direct aan.

Ook interessant?

Vers van de pers

Waarom kiezen voor een BBL opleiding?
cursisten van een bbl opleiding
BBL opleidingen

Waarom kiezen voor een BBL opleiding?

Een BBL opleiding, je hebt er vast wel eens van gehoord. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dit houdt in dat je tijdens jouw opleiding gaat leren én werken. Wij…