groenvoorziening Nijkerk

Groenvoorziening Nijkerk

Ben jij opzoek naar buiten werk in Nijkerk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk op deze pagina de verschillende beroepen, blogs, opleidingsmogelijkheden en vacatures van de groenvoorziening in Nijkerk en omgeving. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Openstaande vacatures in de groenvoorziening

  • Medewerker groenvoorziening
  • Meewerkend voorman groenvoorziening
  • Hovenier
  • Groenmachinisten

Werken als medewerker groenvoorziening.

Lekker buiten aan de slag met de bosmaaier, hark, schoffel of bladblazer. Jij bent niet bang voor vieze voeten. Het liefst ben je de hele dag buiten. En dat is ook precies wat je doet als medewerker groenvoorziening. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben verschillende groenvoorziening vacatures in Nijkerk en omgeving openstaan. Of wil jij meer weten over het werken als groenvoorziener? Lees dan onze blog: medewerker groenvoorziening, wat is dat precies? 

Er zijn nog veel meer banen in het groen in Nijkerk te vinden. Lees onze blog en kom erachter welke beroepen er allemaal nog meer in de groenvoorziening zijn.

Zo veel te lezen

Alles over de groenvoorziening

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. 👌🏼🌱 Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
medewerker groenvoorziening aan het werk met een schoffel
Opleidingstraject Nijkerk

Opleidingstraject groen

Met deze opleiding leer je een heleboel over de groenvoorziening in de praktijk. Maar ook een stuk in de theorie. Binnen twee weken tijd word jij opgeleid tot een medewerker groenvoorziening. Zo leer jij theorie over veilig werken langs de weg, maar ook ga jij op pad met de bosmaaier.

Onze trainingspartner BIJDA verzorgd deze training in Arnhem. Wil jij meer weten over deze opleiding? Lees dan onze blog of meld je bij interesse direct aan.

logo-icon
veegwagen machinist aan het werk
veegwagen machinist aan het werk
Cursussen

Groen cursussen Nijkerk

Wij hebben verschillende cursussen in de groenvoorziening. Dit zijn eendaagse cursussen die je opleiden tot een machinist. Zo kan jij aan de slag in de groenvoorziening Nijkerk.

Maaimachinist Nijkerk

Als machinist op de maaimachine zorg jij ervoor dat de gazons er weer tip top bijstaan. Jij werkt lekker zelfstandig in de buitenlucht. Zie jij jezelf al wegscheuren op de maaimachine? Lees meer over de eendaagse cursus in onze blog of meld je direct aan.

Machinist onkruidbestrijding Nijkerk

Op de wavemachine zorg jij ervoor dat de straten er weer spik en span uitzien. Het onkruid verwijder jij door middel van hete lucht of heet water. Jij maakt die groene stoepen weer grijs. Lees alles over de cursus in onze blog of meld je direct aan.

Veegmachinist Nijkerk

Als machinist op de veegwagen ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonmaken van jouw werkgebied.  Je moet kaarten kunnen lezen, krappen bochten draaien en tegelijk ook straten, trottoirs en goten schoonvegen.  Lees meer over onze cursus in onze blog of meld je direct aan.

logo-icon
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.