groenvoorziening groningen

Groenvoorziening Groningen

Ben jij op zoek naar werk in de groenvoorziening Groningen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk op deze pagina de verschillende beroepen, blogs, opleidingsmogelijkheden en vacatures van de groenvoorziening in Groningen en omgeving.

Openstaande vacatures in de groenvoorziening

  • Medewerker groenvoorziening
  • Meewerkend voorman groenvoorziening
  • Hovenier
  • Groenmachinisten

Werken als medewerker groenvoorziening.

Jij bent graag buiten. Daarom ga jij lekker buiten aan de slag met de bosmaaier, hark, schoffel of bladblazer. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben verschillende groenvoorziening vacatures in Groningen en omgeving openstaan. Of wil jij meer weten over het werken als groenvoorziener? Lees dan onze blog: medewerker groenvoorziening, wat is dat precies? 

Er zijn nog veel meer banen in het groen in Groningen te vinden. Lees onze blog en kom erachter welke beroepen er allemaal nog meer in de groenvoorziening zijn.

Zo veel te lezen

Alles over de groenvoorziening

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. ??? Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
medewerker groenvoorziening aan het werk met een schoffel
Opleidingstraject Groningen

Opleidingstraject groen

Met deze groen opleiding in Groningen word jij opgeleid tot een medewerker groenvoorziening. Je gaat veel leren in de praktijk. Maar natuurlijk komt er ook een stukje theorie bij kijken. Binnen twee weken tijd leer jij alles over de groenvoorziening wat jij moet weten. Zo leer jij theorie over veilig werken langs de weg, maar ook ga jij op pad met de bosmaaier.

Onze trainingspartner BIJDA verzorgd deze training in Arnhem. Wil jij meer weten over deze opleiding in Groningen? Lees dan onze blog of meld je bij interesse direct aan.

logo-icon
veegwagen machinist aan het werk
veegwagen machinist aan het werk
Cursussen

Groen cursussen Groningen

Wij hebben verschillende eendaagse cursussen in de groenvoorziening. Zo word jij opgeleid tot een machinist en kan jij aan de slag in de groenvoorziening Groningen.

Maaimachinist Groningen

Als machinist op de maaimachine zorg jij ervoor dat de gazons er weer tip top bijstaan. Jij werkt lekker zelfstandig in de buitenlucht. Lees meer over de eendaagse cursus in onze blog of meld je direct aan.

Machinist onkruidbestrijding Groningen

Op de wavemachine zorg jij ervoor dat de straten er weer goed uitzien. Het onkruid verwijder jij door middel van hete lucht of heet water. Jij maakt die groene stoepen weer grijs. Lees alles over de cursus in onze blog of meld je direct aan.

Veegmachinist Groningen

Jij kan als machinist op de veegwagen kaarten lezen, krappen bochten draaien en tegelijk ook straten, trottoirs en goten schoonvegen. Zo ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonmaken van jouw werkgebied.  Lees meer over onze cursus in onze blog of meld je direct aan.

logo-icon
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.