Groenvoorziening Amersfoort

Ben jij op zoek naar een baan in de groenvoorziening in Amersfoort? Of wil jij gewoon weten wat het werken in de groenvoorziening precies inhoudt? Bekijk op deze pagina de verschillende beroepen, blogs, opleidingsmogelijkheden en vacatures. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Werken als medewerker groenvoorziening.

Lekker buiten aan de slag met de bosmaaier, hark, schoffel of bladblazer. Jij bent niet bang voor vieze voeten. Het liefst ben je de hele dag buiten. En dat is ook precies wat je doet als medewerker groenvoorziening. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben verschillende groenvoorziening vacatures in Amersfoort en omgeving openstaan. Of wil jij meer weten over het werken als groenvoorziener? Lees dan onze blog: medewerker groenvoorziening, wat is dat precies? 

Zo veel te lezen

Alles over de groenvoorziening

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. 👌🏼🌱 Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
medewerker groenvoorziening aan het werk met een schoffel
Opleidingstraject Amersfoort

Opleidingstraject groen

Met ons opleidingstraject groen in Amersfoort word jij binnen twee weken tijd opgeleid tot een medewerker groenvoorziening. Je leert een heleboel in de praktijk, maar er komt ook een stukje theorie bij kijken. Zo leer jij theorie over veilig werken langs de weg, maar ook pak jij de schoffel en de bosmaaier. Jij bent niet bang voor vieze voeten en dat laat je ook graag zien. Onze trainingspartner BIJDA verzorgd deze training in Arnhem. Wil jij meer weten over deze opleiding? Lees dan onze blog of meld je bij interesse direct aan.

logo-icon
machinist maaimachine aan het werk bij Globen
Cursussen

Groen cursussen Amersfoort

Wij bieden verschillende groen cursussen aan. Dit zijn eendaagse cursussen die je opleiden tot een machinist. Zo kan jij aan de slag in de groenvoorziening Amersfoort. Hieronder staan de machinisten en de cursus kort beschreven.

Maaimachinist

Machines, zelfstandigheid en buitenlucht. Dit hoort bij een machinist maaimachine. Jij zorgt er als maaimachinist voor dat de gazons er weer netjes bijstaan. Zie jij jezelf al gaan op de maaimachine? Lees meer over de eendaagse cursus in onze blog of meld je direct aan.

Machinist onkruidbestrijding

De straten spik en span. Daar zorg jij voor op de wavemachine. Het onkruid verwijder jij door middel van hete lucht of heet water. Wil jij de groene trottoirs weer grijs maken? Lees alles over de cursus in onze blog of meld je direct aan.

Veegmachinist

kaarten lezen, krappen bochten draaien en tegelijk ook straten, trottoirs en goten schoonvegen. Jij bent als veegmachinist verantwoordelijk voor het schoonmaken van  jouw werkgebied. Zie jij deze verantwoordelijkheid wel zitten? Lees meer over onze cursus in onze blog of meld je direct aan.

logo-icon
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.