medewerker groenvoorziening met bladblazer

Banen in het groen

Bij ons vind je heel veel gave banen in het groen. Natuurlijk is de groenvoorziening een breed vakgebied, daarom lees je op deze pagina alles over de mogelijkheden om in het groen aan de slag te gaan. De verschillende beroepen, opleidingsmogelijkheden, blogs én openstaande vacatures. Vragen? Gewoon contact opnemen.

Vacatures in het groen

  • Medewerker groenvoorziening
  • Meewerkend voorman groenvoorziening
  • Hovenier
  • Groenmachinisten
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
medewerker groenvoorziening aan het werk met een schoffel
Opleidingstraject

Opleidingstraject groen

Met ons opleidingstraject groen word jij binnen twee weken tijd opgeleid tot een échte groenspecialist. Je leert een heleboel over de banen in het groen in de praktijk, maar er komt ook een stukje theorie bij kijken. Zo leer jij theorie over veilig werken langs de weg, maar gaat ook aan de slag met de bosmaaier. Onze trainingspartner BIJDA verzorgd deze training in Arnhem. En zorgt ervoor dat jij alles te weten komt over het vak groenvoorziening. Wil jij meer weten over deze opleidingstraject? Lees dan onze blog of meld je bij interesse direct aan.

logo-icon

Medewerker groenvoorziening

Een van de bekendste banen in de groenvoorziening: medewerker groenvoorziening, oftewel groenvoorziener. Ben jij benieuwd wat een medewerker groenvoorziening precies doet? Hieronder wordt het in een video kort én duidelijk voor je uitgelegd.

 

Zo veel te lezen

Alles over de groenvoorziening

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. 👌🏼🌱 Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
machinist veegwagen aan het werk op de veegwagen
machinist maaimachine aan het werk bij Globen
Cursussen

Groen cursussen

Wij bieden verschillende cursussen voor banen in het groen aan. Dit zijn eendaagse cursussen die je opleiden tot een machinist. Denk hierbij aan een cursus tot maaimachinist, machinist onkruidbestrijding en veegmachinist.

Maaimachinist

De geur van vers gemaaid gras, daar vrolijk jij van op. Jij bent namelijk lekker buiten aan het werk op de maaimachine. De gazons en bermen staan er weer strak bij door jouw maaikunsten. Heb jij wel zin om te starten als maaimachinist? Lees meer over de cursus in onze blog of meld je direct aan.

Machinist onkruidbestrijding

Jij loodst als machinist onkruidbestrijding jouw wavemachine door de straten en wijken van jouw werkgebied. Verder zorg jij voor een minimale hoeveelheid onkruid. Alles ziet er weer tip top uit in de straten en wijken. En dit komt door jou. Zie jij deze cursus in het groen wel zitten? Lees er alles over in onze blog of meld je direct aan.

Veegmachinist

Lekker buiten aan het werk. Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van alle straten en trottoirs in jouw werkgebied als veegmachinist. Zo kun jij kaarten lezen én krappe bochten maken. Zie jij jezelf al gaan op de veegwagen? Lees meer over onze cursus in onze blog of meld je direct aan.

logo-icon
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Hovenier aan het werk met een heggenschaar
medewerker groenvoorziening aan het werk in het bos
BBL opleidingstraject

BBL opleidingen

Wij bieden bij Globen verschillende BBL-opleidingen aan. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit houdt in dat je tijdens de opleiding tegelijk gaat werken en leren. Je gaat dan vier dagen in de week aan de slag in de praktijk. En een dag per week spijker jij je theoretische kennis bij.  

Deze BBL-opleidingen bieden wij aan:

  • Medewerker buitenruimte
  • Medewerker bos- en natuurbeheer
  • Boomverzorger

Met de BBL opleiding medewerker buitenruimte word je opgeleid tot een medewerker groenvoorziening.

Met de BBL- opleiding bos- en natuurbeheer word je opgeleid tot meewerkend voorman groenvoorziening, werkvoorbereider, opzichter, boswachter of uitvoerder.

Als laatste word je met de BBL opleiding boomverzorger opgeleid om aan de slag te gaan, als je hoort het eigenlijk al aan de naam: als boomverzorger.

Wil jij graag meer weten over deze opleidingen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze werken & leren pagina.

logo-icon
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.