Vacatures Purmerend

Vacatures Purmerend

Ben jij op zoek naar een baan in Purmerend? Wij hebben verschillend werk in de groen en infra sector voor jou klaarstaan. Bekijk op deze pagina de verschillende beroepen, blogs, opleidingsmogelijkheden en vacatures in Purmerend en omgeving.

Openstaande vacatures

  • Medewerker groenvoorziening
  • Hovenier
  • Machinisten
  • Grondwerker
Medewerker groenvoorziening aan het werk in het groen
purmerend globen
Werken in de groen sector

Vind jouw ideale vacature in Purmerend

Het vinden van een baan die bij jou past kan nog best wel moeilijk zijn. Daarom willen wij jou graag een handje helpen. Hieronder lees je over de verschillende vacatures Purmerend. Die misschien wel precies bij jou passen.

Medewerker groenvoorziening vacature

Planten en plantsoenen zijn voor jou geen onbekend terrein. Jij steekt je handen graag uit de mouwen. Lekker bezig zijn met de schoffel of de bosmaaier. Jij vindt beide leuk. Wil je meer weten over het werken als groenvoorziener? Lees dan onze blog over de medewerker groenvoorziening. 

Hovenier Vacature

Met de hovenier vacatures zorg jij ervoor dat de tuinen er weer netjes bij liggen. Jij neemt namelijk een tuin of groenproject volledig onder handen. ZO ben jij druk bezig met hagen snoeien en het verwijderen van onkruid. Wil jij meer weten over dit beroep? Lees dan onze blog over de hovenier.

Lijkt het werken in de groenvoorziening jou wel leuk? Dan lees je in onze blog alles over de verschillende groenvoorziening vacatures bij ons.

logo-icon
grondwerker aan het werk in Amsterdam
stratenmaker in Amsterdam
Werken in de infra sector

Vind jouw ideale vacature in Purmerend

Grondwerker vacatures

Samen met je collega’s weet jij die klussen wel te klaren. Je legt leidingen, herstelt de bestrating en helpt de kraanmachinist. Jij weet wel raad met die kilometers leidingen. Wil jij meer weten dit beroep? Lees dan onze blog over de grondwerker.

Stratenmaker vacatures

Samen met de opperman pak jij alle opdrachten aan. Jullie zijn werkzaam in de aanleg en renovatie van bestrating. Van niets, maken jullie iets. Wil jij meer weten over het werken als een stratenmaker? Lees er meer over in onze blog.

 

logo-icon
Zo veel te lezen

Alles over de verschillende beroepen

Alle vacatures in de groenvoorziening
Medewerker aan het werk in de groenvoorziening.
Beroepen uitleg groen

Alle vacatures in de groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening. Jij wil je groene vingers niet verbergen. ??? Groenvoorziening is een erg breed vakgebied. Welk beroep past het beste bij jou? Dat is een moeilijke vraag.…
Onze vestigingen

Hier vind je ons

Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.
Contactblok Globen Personeel. Afbeelding zagende jongen.

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
Contactblok Globen Personeel. Medewerker onkruidbestrijding leunt tegen machine aan.