Medewerker aan het schoffelen

Direct aan het werk bij Globen

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij direct aan het werk? Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector.

Direct aan het werk in de groenvoorziening 🌱

In de groenvoorziening hou je je bezig met uitvoerende taken in de aanleg en onderhoud van het groen in openbare ruimtes. Dit is een erg breed vakgebied. Er zijn namelijk veel verschillende banen in het groen. Daarom lees je in onze blog Alle vacatures in de groenvoorziening meer over de verschillende functies die er in de groenvoorziening zijn. Wil jij jouw groene vingers nu al aan ons laten zien? Ga dan direct aan het werk in de groenvoorziening.

Jazeker, laat mij maar starten in de groenvoorziening.

Direct aan het werk in de infra

De infra is een sector die betrekking heeft op de bouw en het onderhoud van de infrastructuur. Infra wordt ook wel GWW genoemd: Grond-, Weg- en Waterbouw. Ook in dit vakgebied zijn er verschillende beroepen. Zo kan jij als echte aanpakker onze nieuwe grondwerker worden. Of ligt jouw passie meer bij het maken van straten? Dan kan jij direct aan het werk als stratenmaker. Wil jij meer weten over deze beroepen? Lees er meer over in onze blog over de grondwerker en onze blog over de stratenmaker.

Ik wil beginnen in de infra sector.

Direct aan het werk als machinist groen 🚜

Bij het werken in de groenvoorziening zijn er verschillende machinisten nodig. Zo kun je direct aan het werk als koning op de maaimachine, veegwagen of wavemachine na onze eendaagse cursussen. Zeggen deze beroepen jou niet veel? Dat geeft niks. Wij hebben verschillende blogs geschreven over de cursus tot maaimachinist, veegmachinist en machinist onkruidbestrijding.

Laat mij die machine groen maar besturen! 💪

 

Laatste nieuws

Lekker lezen

Hoe werkt een uitzendbureau eigenlijk?
Praktijk tips

Hoe werkt een uitzendbureau eigenlijk?

Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector. Maar hoe werkt een uitzendbureau eigenlijk? Dat gaan we je hier precies vertellen. Wat is een uitzendbureau Je hebt vast…