Medewerker aan het schoffelen

Direct aan het werk bij Globen

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij direct aan het werk? Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector.

Direct aan het werk in de groenvoorziening 🌱

In de groenvoorziening hou je je bezig met uitvoerende taken in de aanleg en onderhoud van het groen in openbare ruimtes. Dit is een erg breed vakgebied en er zijn dan ook veel verschillende banen in het groen. Daarom lees je in onze blog Alle vacatures in de groenvoorziening meer over de verschillende functies die er in de groenvoorziening zijn. Wil jij jouw groene vingers nu al aan ons laten zien? Ga dan direct aan het werk in de groenvoorziening. Ervaring is niet nodig. 

Jazeker, ik wil starten in de groenvoorziening.

Direct aan het werk in de infra

De infra is een sector die betrekking heeft op de bouw en het onderhoud van de infrastructuur. Infra wordt ook wel GWW genoemd: Grond-, Weg- en Waterbouw. Ook in dit vakgebied zijn er diverse vakgebieden en werkzaamheden. Zo kan jij als echte aanpakker onze nieuwe grondwerker worden. Of ligt jouw passie meer bij het maken van straten? Dan kan jij direct aan het werk als stratenmaker. Meer weten over deze beroepen? Lees verder in onze blog over de grondwerker en onze blog over de stratenmaker.

Ik wil beginnen in de infra sector.

Direct aan het werk als machinist groen 🚜

Bij het werken in de groenvoorziening zijn er verschillende machinisten nodig. Zo kun je direct aan het werk als koning op de maaimachine, veegwagen of wavemachine na onze eendaagse cursussen. Zeggen deze beroepen jou niet veel? Dat geeft niks. Wij hebben verschillende blogs geschreven over de cursus tot maaimachinist, veegmachinist en machinist onkruidbestrijding.

Laat mij die machine groen maar besturen! 💪

Al deze werkzaamheden zijn in de buitenlucht. Werken in de buitenlucht is goed voor je. Wil jij weten waarom? Lees dan onze blog buiten werken bij Globen.

Laatste nieuws

Lekker lezen

Werken in het groen zonder diploma
weken in het groen zonder diploma
Praktijk tips

Werken in het groen zonder diploma

Was school niks voor jou? Of ben je toe aan een tussenjaar en wil je aan de slag in het groen? Wees gerust, want er zijn genoeg opties om te…