Medewerkers groenvoorziening zonder ervaring aan het werk

Word groenvoorziener zonder ervaring

Weer of geen weer, jij wil lekker buiten bezig zijn. ⛅🌿 Wil jij werken in het groen, maar heb jij geen ervaring? Dan is dit je kans! ✅

Hoe kan ik beginnen als groenvoorziener zonder ervaring

Ervaring in de groenvoorziening is bij ons niet nodig. Jij kan direct starten met jouw baan als medewerker groenvoorziening. Maar hoe? Je hebt drie opties.

  1. Loop een dag mee met een ervaren groenvoorziener en leer het vak meteen. Geef ons een belletje als dit jou wat lijkt.
  2. Meld je aan voor deze supersnelle eendaagse cursus en word groenvoorziener
  3. Liever direct aan de bak? Neem dan contact met ons op.

De eendaagse cursus wordt door ons geregeld én betaald. Daarnaast heb je na het succesvol afronden van de cursus gegarandeerd een baan als groenvoorziener in de pocket.

Wil jij alles weten over deze cursus of je direct aanmelden? Bekijk dan onze pagina: werken in de groenvoorziening zonder ervaring.

Het enige wat jij nodig hebt is een flinke dosis motivatie. Werk zonder diploma als groenvoorziener. Wacht dus niet langer en word onze groenvoorziener zonder ervaring. 🌱 Neem direct contact met ons op. Vind je het toch nog spannend om te solliciteren? Bekijk onze sollicitatietips.

Ook interessant?

Vers van de pers

Medewerker groenvoorziening, wat is dat precies?
Medewerker groenvoorziening bij Globen aan het werk.
Beroepen uitleg groen

Medewerker groenvoorziening, wat is dat precies?

Wat is een medewerker groenvoorziening Je hebt er misschien al eens over gelezen of van gehoord: de groenvoorziening. Maar wat voor werkzaamheden vind je in deze sector? En wat is…