weken in het groen zonder diploma

Werken in het groen zonder diploma

Was school niks voor jou? Of ben je toe aan een tussenjaar en wil je aan de slag in het groen? Wees gerust, want er zijn genoeg opties om te werken in het groen zonder diploma.

Banen in het groen zonder diploma

Zie jij een leuke vacature? Gewoon solliciteren. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en zoeken zo een passende baan voor jou. Heb jij veel motivatie om aan de slag te gaan? Dan kan jij zonder diploma reageren op onze vacatures.

Werken, ervaring op doen én betaald worden

Jij hebt nog geen ervaring in het groen? Dat is geen enkel probleem. Bij ons kan je ervaring op doen tijdens het werken. Wij moedigen dit juist aan. Jouw kwaliteiten zijn namelijk belangrijker dan een diploma.

Interne opleidingen

Stel, je vindt het werken in het groen geweldig? Dan kan je ervoor kiezen om je verder te verdiepen in dit werk. Door middel van onze groen opleiding of losse cursussen via onze trainingspartner BIJDA kun je de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen.

Wil jij graag werken in het groen zonder diploma? Bekijk dan onze openstaande vacatures in de groene sector en solliciteer op jouw droombaan.

Openstaande groen vacatures
Laatste nieuws

Lekker lezen

Word groenvoorziener zonder ervaring
Medewerkers groenvoorziening zonder ervaring aan het werk
Cursussen

Word groenvoorziener zonder ervaring

Weer of geen weer, jij wil lekker buiten bezig zijn. ⛅🌿 Wil jij werken in het groen, maar heb jij geen ervaring? Dan is dit je kans! ✅ Hoe kan…