Vakantiewerk via Globen

Ben jij op zoek naar een (fulltime) vakantiebaan? Globen helpt jou om mooi werk te vinden voor de zomerperiode! Of je nou scholier bent, net een opleiding hebt afgerond of gewoon even wat anders wil, iedereen kan reageren op vakantiewerk vacatures.

Vakantiewerk bij Circulus

Een van de opdrachtgevers die vakantiewerk aanbiedt is Circulus in Apeldoorn. Hier kan je aan de slag als medewerker in de buitenruimte. Dit is een diverse baan waarbij je de ene dag huisvuil ophaalt als belader en de andere dag de plantsoenen netjes maakt door te schoffelen. Circulus biedt een dynamische en fijne werkomgeving met veel variatie in het werk. Zo is elke dag weer anders. Interesse in vakantiewerk in Apeldoorn? Word medewerker buitenruimte bij Circulus!

“Wij kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat in enthousiasme en met kennis van zaken.”

Jouw vakantiebaan via Globen

Werken via Globen heeft meerdere voordelen. Kijk maar:

  • Je hoeft niet lang op je geld te wachten, je ontvangt wekelijks salaris.
  • Je hebt geen ervaring nodig.
  • Wij staan jou van het begin tot het einde van jouw dienstverband bij.
  • Vakantiewerk is vaak tijdelijk, maar bij Globen zijn er genoeg mogelijkheden voor de lange termijn!
  • Je krijgt een vast contactpersoon bij Globen, dus je kan gewoon appen of bellen voor al je vragen.

Vakantievacatures door heel Nederland

Woon je niet in de buurt van Apeldoorn? Dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden! In Amersfoort kan je bijvoorbeeld direct aan de slag als vakantiewerk medewerker groenvoorziening. Deze vacature is voor minimaal 4 dagen in de week. Je werkt elke dag in de buitenlucht en zorgt voor mooie parken en plantsoenen.

Vind jouw match!

Door heel Nederland zijn er vakantiebaantjes beschikbaar. Neem contact op met de vestiging het dichts bij jou in de buurt en kijk samen welk vakantiewerk bij jou past!
Vestiging Apeldoorn
Vestiging Assen
Vestiging De Meern
Vestiging Rosmalen

Lees meer:

Waarom kiezen voor een BBL opleiding?
cursisten van een bbl opleiding
BBL opleidingen

Waarom kiezen voor een BBL opleiding?

Een BBL opleiding, je hebt er vast wel eens van gehoord. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dit houdt in dat je tijdens jouw opleiding gaat leren én werken. Wij…