Werkwijze

Je bent hier:

Als partner op het gebied van flexibel personeel zijn bedrijven beter in staat hun kosten te beheersen, worden risico’s op het gebied van personeel en arbeid geminimaliseerd en kunnen taken als planning en organisatie zelfs geheel of gedeeltelijk worden overgenomen. Doordat Globen als specialist beschikt over de juiste knowhow, kunnen veel zaken aan haar worden toevertrouwd. Globen is een partner die ontzorgt en geeft invulling aan de ambitie van uw organisatie op het gebied van duurzaamheid en winstgevendheid. Totaaloplossingen zijn hierbij het uitgangspunt.

  • Globen hecht veel waarde aan de klanttevredenheid. Vanuit deze gedachte wordt haar dienstverlening continu verbeterd en afgestemd op de wensen en behoeften van haar klanten en medewerkers.

  • Flexibel en adequaat handelen: Snelle communicatie, goede bereikbaarheid en korte responstijden voor uw aanvragen zijn zaken die u altijd van Globen mag verwachten.

  • Goed partnership reikt verder dan enkel leveren wat er gevraagd wordt. Dit betekent dat er wordt mee- en vooruitgedacht, zodat u uw horizon kunt blijven verleggen.

  • Transparantie is een groot goed. Duidelijke voorwaarden scheppen vertrouwen, zonder dat men achteraf voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak bij Globen.

  • Specialisatie leidt bij Globen tot perfectionisme. Globen doet liever één ding heel goed dan 10 dingen middelmatig. Dat geldt niet alleen voor de bedrijfsvisie maar zeker ook voor haar medewerkers.