U wilt een goede en gedegen oplossing voor uw HR-vraagstukken. Langdurige verzuimprocedures of ontslagtrajecten kunnen u als ondernemer onnodig veel geld kosten. Welke contractsvorm kunt u het beste kiezen? Haalt u op dit moment het maximale uit uw medewerkers? Globen denkt als HR-adviseur graag met u mee op het gebied van deze en andere vraagstukken. Ook voor vragen over verzuimbegeleiding, beoordelingsgesprekken, loopbaanbegeleiding en hulp bij het inrichten en toepassen hiervan kunt u bij een HR-adviseur van Globen terecht.

  • Bereikbaar voor vraag en advies op maat.

  • Profiteer van de HR-expertise die Globen in huis heeft.

  • HR-advies specifiek voor de groene en GWW-sector.

SROI (Social Return on Investment)

Social return on investment heeft als doel de uitstroom naar werk te bevorderen voor mensen die zonder re-integratieondersteuning niet aan het werk komen. Op deze manier worden extra werkervaringsplekken gecreëerd.

Globen neemt een actieve rol in om de opdrachtnemer te helpen deze opdracht succesvol in te vullen. Deze rol kan variëren van het compleet uit handen nemen van het SROI-project tot het ondersteunen bij inzet en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Globen verzorgt hierbij de intensieve werving en selectie, begeleiding, opleiding en coaching. Globen werkt daarbij met de bestanden van gemeenten, UWV’s en andere instanties en plaatst de hieruit geselecteerde mensen bij haar op de payroll. Door deze ontzorging blijkt dat aannemers meer van de rijksoverheid kunnen en durven vragen op het gebied van social return.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van onze expertise op wet- en regelgeving en/of CAO-vraagstukken? Neem dan met onze HR-adviseur contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.