Veegmachine

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied

Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus.

Missie & Visie

Wij verbinden professionals binnen de groen- en infrabranche

Globen vindt en verbindt professionals binnen de groen- en infrabranche. Wij streven continu naar het hoogst haalbare en willen alle aannemers en gemeenten in Nederland kunnen voorzien van zowel kader- als uitvoerend personeel.

Wij hebben oog voor de kwaliteiten en interesses van onze mensen. Door ze in hun kracht te zetten helpen we hun ambities waar te maken. We bieden onze klanten een brede dienstverlening en ontnemen daarmee hun zorgen op het gebied van personeel en materieel.

Wij zijn de groen en infra specialisten.

De historie van Globen

Onze achtergrond

2006

Oprichting Globen

In de zomer van 2006 is Globen opgericht en gestart met arbeidsbemiddeling in de sectoren waar het bedrijf nog altijd op focust. De eerste vestiging bevond zich in het stadscentrum van Apeldoorn, nabij het centraal station.

2007

De grote verhuizing

In het verzamelgebouw waar Globen destijds gevestigd was, bleek al snel een gebrek aan ruimte. Binnen hetzelfde gebouw is de organisatie daarop verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte.

2008

Start bedrijfswagenpark

De behoefte aan mobiliteit heeft Globen beantwoord met de inzet van eigen bedrijfswagens. Hiermee werd een completere en meer flexibele inzet van vakkrachten mogelijk.

2019

Verhuizing naar Apeldoorn Noord

In 2009 is de nieuwbouw van het toenmalige hoofdkantoor afgerond en is Globen verhuisd naar Apeldoorn Noord, nabij de A50.

Werken bij

Je hebt talent en je bent een harde werker? Lees dan even verder.

Wij zijn dé uitzendspecialist in de groen- en infrabranche en werken elke dag hard in een gezellig en daadkrachtig team om onze medewerkers te helpen hun ambities waar te maken en klanten te ontzorgen.

Wij willen verder groeien! Jij ook? Waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en kom ons team versterken!

FE Werken bij