Vestiging Hoofddorp

Je bent hier:
Vestiging Hoofddorp | Globen
Vestiging Hoofddorp

Antareslaan 65
2132 JE Hoofddorp
Tel. 030 – 260 09 87

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00 uur.

Met spoed een flexmedewerker nodig?

Heb je met spoed een flexmedewerker nodig, neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon, hij of zij zal je dan direct verder helpen.

Sluiting (tijdens feestdagen)
  • dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)
  • donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
  • vrijdag 22 mei 2020
  • maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag)
  • week 52 2020 en week 1 2021 (kerst, oud & nieuw)
Werknemers

Heb je dringende zaken die niet kunnen wachten tot jouw vestiging weer bereikbaar is, neem dan contact op met je contactpersoon. Deze zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Contactformulier

Ons uitzendbureau in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio Hoofddorp? Dan ben je bij Globen in Hoofddorp aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in Hoofddorp kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke vacatures tref je zoal bij ons uitzendbureau in Hoofddorp?

Globen Personeel in Hoofddorp is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in Hoofddorp je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen Hoofddorp, maar ook in de gehele regio tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio of schrijf je eenvoudig en snel online in!