Vestiging Almelo

Je bent hier:
Globen Almelo
Vestiging Almelo

Plesmanweg 9
7602 PD  Almelo
Tel. 055 – 534 60 55

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00 uur.

Met spoed een flexmedewerker nodig?

Heb je met spoed een flexmedewerker nodig, neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon, hij of zij zal je dan direct verder helpen.

Sluiting (tijdens feestdagen)
  • dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)
  • donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
  • vrijdag 22 mei 2020
  • maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag)
  • week 52 2020 en week 1 2021 (kerst, oud & nieuw)
Werknemers

Heb je dringende zaken die niet kunnen wachten tot jouw vestiging weer bereikbaar is, neem dan contact op met je contactpersoon. Deze zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Contactformulier

Ons uitzendbureau in Almelo

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio Almelo? Dan ben je bij Globen in Almelo aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in Almelo kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke vacatures tref je zoal bij ons uitzendbureau in Almelo?

Globen Personeel in Almelo is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in Almelo je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen Almelo, maar ook in de gehele regio tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio Almelo hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!