medewerker bij globen professionals

Uitgelicht: Globen professionals

Globen professionals focust op langdurige bemiddeling van hoogopgeleid personeel binnen de groen-, infra- en techniekbranche.

Nieuwe kansen

Wij zijn al sinds 2006 actief als arbeidsbemiddelaar in de groen- en infrasector. Denk hierbij aan banen als medewerker groenvoorziening, grondwerker of stratenmaker. Met professionals vullen we hierop aan met functies in het midden en hoger kader in diezelfde branche. Dit biedt volop kansen, omdat we onze opdrachtgevers hierdoor nog breder kunnen voorzien van gekwalificeerd personeel.

Onze specialismes

Globen professionals heeft verschillende vacatures onder drie verschillende specialismes, namelijk: groen, infra en techniek.

Groen

Met de groen vacatures van professionals vind je uitdagende functies in het beheer van de openbare ruimte bij top 50 groenbedrijven. Vacatures die hieronder vallen zijn:

Infra

Met de infra vacatures van professionals vind je coördinerende en uitvoerende functies die te maken hebben met het geheel aan verbindingen. Vacatures die hieronder vallen zijn:

Techniek

Met de techniek vacatures van professionals vind je uitdagende functies in de proces- en maakindustrie. Vacatures die hieronder vallen zijn:

Waarom kiezen voor Globen professionals

Vast contract of projectdetachering

Bij Globen professionals word jij bemiddeld naar een vaste baan. Ook kun je ervoor kiezen om projectmatig te werken. Dit wordt dan projectdetachering genoemd.

Eigen opleidingsbudget

Wij vinden het bij Globen professionals belangrijk dat jij jezelf verder kan ontwikkelen. Daarom krijg jij een eigen opleidingsbudget. Samen kijken wij welke opleiding het beste bij jou past.

Eén vast contactpersoon

Persoonlijk contact is niet altijd vanzelfsprekend. Bij Globen professionals wel. Wij willen jou echt leren kennen, daarom krijg jij één vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat wij de juiste match weten te maken en dat jij komt te werken bij een opdracht waar jij energie van krijgt.

Het grootste netwerk van opdrachtgevers binnen de branche

Ons grote netwerk zorgt ervoor dat jij altijd een opdrachtgever vind die bij jou past. Jij komt te werken bij de top 50 bedrijven van Nederland. Hier krijg jij alle kans jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Specialist in groen, infra en techniek

Alphonse Simmon is onze specialist op het gebied van groen, infra en techniek in het hogere segment. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van verschillende sectoren, waaronder de groen, infra en techniek. Alphonse is altijd bereikbaar en is geïnteresseerd in jouw verhaal. Zo doet hij er alles aan om jou te bemiddelen naar een vaste baan bij een opdrachtgever die precies bij jou past.

Ik wil werken als professional
Laatste nieuws

Lekker lezen

Hoe is het om te werken als recruiter bij Globen?
Recruiters aan het werk bij Globen
Werken bij Globen

Hoe is het om te werken als recruiter bij Globen?

Het verhaal van Elin: recruiter in Assen Hoe het is om recruiter te zijn bij Globen? Elin, onze intercedent die floreert bij Globen Assen, vertelt haar verhaal. In het team…