Globen professionals

Globen professionals

Globen professionals bemiddelt jou naar een vaste baan in de groen-, infra-, of technieksector. Ons uitgangspunt is maatwerk en persoonlijke aandacht waarbij wij de juiste opdracht voor jou weten te vinden. Een baan met uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Word jij onze nieuwe collega?

Wij bieden

  • Vast contract of projectdetachering
  • Eigen opleidingsbudget
  • Eén vast contactpersoon
  • Het grootste netwerk van opdrachtgevers binnen de branche

Ben jij een Globen professional?

Heb jij minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en wil jij werken binnen de groene, infra-, of technieksector? Neem dan een kijkje bij onze professionals vacatures. Hier vind je functies als projectleider, werkvoorbereider, calculator, operator, onderhoudsmonteur en maintenance engineer. Ben jij klaar voor een professional uitdaging? Bekijk hier onze specialismen en de verschillende vacatures.

Nieuwste vacatures
Globen 404
Globen professionals aan het werk
Waarom Globen

Wij vinden jouw baan in de groene-, infra-, of technieksector. 

Vast contract of projectdetachering

Globen professionals bemiddelt jou naar een vaste baan met de zekerheid van een vast contract. Je kunt ook projectmatig werken op detacheringsbasis.

Eigen opleidingsbudget

Bij de verschillende banen heb je ook ontwikkelmogelijkheden. Jij krijgt een eigen opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen. Dit opleidingstraject stemmen we samen op maat af.

Eén vast contactpersoon

Wij vinden persoonlijk contact en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom krijg jij één vast contactpersoon die jou door en door gaat leren kennen. Als wij weten wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn, dan kunnen we de juiste match maken. Zo kom je gegarandeerd terecht bij een project waar je energie van krijgt.

Het grootste netwerk van opdrachtgevers binnen de branche

Ga jij bij een top 50 bedrijf binnen jouw sector werken? We kennen de markt door en door en beschikken over een groot netwerk. Samen gaan we op zoek naar een opdrachtgever en bedrijfscultuur die jou als een professionele vis in het water maken. Of dit nu de kleine regionaal georiënteerde ondernemer is, of de landelijke/internationale speler met naam en faam.

logo-icon
Machine operator aan de slag bij ITS
Meer weten?

Ik sta voor je klaar.

interne-medewerker-Alphonse

Alphonse Simmon

Manager professionals
logo-icon