Globen Professionals

Globen Professionals zijn goed gekwalificeerde en gedreven talenten op het gebied van project coördinatie en project ondersteuning. De professionals van Globen passen zich makkelijk aan in een nieuwe omgeving en maken zich een nieuwe werkwijze snel eigen. De professionals van Globen dagen zichzelf graag uit en voelen zich van begin tot eind verantwoordelijk voor hun project. Globen Professionals zijn innovatief, durven vernieuwend te denken en tillen projecten naar een hoger niveau!

Globen professionals

Daarom maakt Globen het verschil

Kennis & netwerk in de branche

Wij weten wat er speelt binnen de branche, kennen de spelers en weten waar we onze focus moeten leggen om onze professionals verder te helpen.

Opleidingen en trainingen

De kennis en competenties van onze professionals is waar het om draait! Wij investeren dan ook in opleidingen, trainingen en cursussen om deze kennis en competenties up-to-date te houden.

Projectmatch

Een project moet uitdagend zijn, maar ook bij jou aansluiten. Wij willen onze professionals inzetten op een project waar zij zich thuis voelen. Hier besteden wij dan ook graag aandacht aan.

Effectieve begeleiding

Het creëren van een goede match, gaat verder dan het koppelen van een professional aan een opdrachtgever. Wij blijven onze professionals begeleiden en zetten zo in op ontwikkeling.

Projecten & opdrachtgevers

Als Globen Professional bouw jij aan ontwikkeling. Globen werkt samen met toonaangevende opdrachtgevers die bijdragen aan het ontwikkelen van openbare ruimtes, infrastructuur en innovatieve bouwprojecten. Door middel van goede begeleiding ben jij werkzaam op de projecten die jou uitdaging bieden en waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Lees meer

Blogs & artikelen