werken bij globen uitzendbureau

Werken als accountmanager bij Globen

De beleving van Ashley

Ashley is al bijna zes jaar werkzaam bij Globen als senior accountmanager op de vestiging in Rosmalen. Ze heeft HBO Sportmanagement, commerciële economie gericht op sport, gestudeerd op de Hogeschool van Amsterdam. Ashley haar absolute passie is voetbal. Zelf heeft ze het als topsporter tot het Nederlands elftal geschopt. Tegenwoordig is zij met veel plezier aan de andere kant van de lijn te vinden in de rol van trainer-coach bij Feyenoord. Vanuit Globen krijgt zij de unieke mogelijkheid om deze beide (parttime) functies te combineren.

Sales en sport dat is toch eigenlijk hetzelfde? Het draait allebei om winnen, successen boeken en deze vieren. De meest ideale situatie is wanneer alle partijen er beter van worden. Een win-win(-win) situatie, daar is Ashley naar op zoek.

De gouden match tussen commercialiteit en de topsportmentaliteit oftewel resultaatgerichtheid, maken haar geschikt als accountmanager.  In deze blog lees je meer over Ashley haar ervaringen en werkzaamheden in deze functie.

Een werkdag als accountmanager bij Globen

Een ideale werkdag als accountmanager bij Globen is een combinatie van zowel binnen als buiten de deur. Bij huidige opdrachtgevers bespreek ik de voortgang en/of evalueer ik onze diensten, met als doel om met nieuwe informatie en het liefst een nieuwe opdracht terug naar kantoor te rijden. Op kantoor worden de werkzaamheden op prioriteit ingedeeld, de meeste nadruk ligt op het invullen van aanvragen. Ik houd me vooral bezig met het meezoeken naar kandidaten en het realiseren van plaatsingen. Daar komen ook diverse rand- en administratieve zaken bij kijken. Ik ben van a tot z verantwoordelijk voor de afstemming en daarnaast begeleid ik het intercedenten team bij ons op de vestiging.

Mijn agenda wordt iedere dag gevuld naar aanleiding van het contact dat ik onderhoud met de opdrachtgevers en geplaatste kandidaten. Een rustige dag betekent weinig problemen of geen nieuwe plaatsingen en aanvragen. Het mooiste zijn de drukke dagen, structuur krijgen in alle zaken die ad hoc ontstaan en op je af komen. Je bent continue bezig met het vinden van nieuwe oplossingen. Het geeft een kick als dit lukt, dan creëer je de eerder genoemde win-win-win situatie.? De opdrachtgever tevreden, de kandidaat een nieuwe kans en Globen heeft zich goed geprofileerd.

De sfeer bij Globen

De sfeer bij Globen zou ik omschrijven als gezellig, informeel en resultaatgericht. Het is een platte organisatie. Er heerst op de vestiging in Rosmalen een echt teamgevoel. Work hard, play hard is hier van toepassing. Je werkt hard om succesvol en onderscheidend te zijn, maar er is daarnaast ook ruimte voor beloning en ontspanning. Functies mogen flexibel en vrij ingericht worden. Het is een erg dynamische omgeving waar ook verantwoordelijkheid bij komt kijken, dit moet wel bij je passen.

De eindejaarsfeesten van Globen staan garant voor spektakel.? De feestcommissie organiseert gedurende het jaar gezellige en leuke activiteiten, met als afsluiting het weekend weg. Hilarische momenten waar je je collega’s soms (expres) nog lang aan helpt herinneren. Er is een diversiteit aan persoonlijkheden binnen Globen, maar iedereen kan en mag zichzelf zijn. Dat is het belangrijkste.

Waarom werken bij Globen?

Bij Globen krijg je de kans om je eigen toekomst en ontwikkeling uit te stippelen. Zowel werk gerelateerd als privé. Met een duidelijk doel en een goed plan krijg je alle ruimte, kansen, middelen en natuurlijk de begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Binnen Globen is er veel mogelijk, zolang jij je 100% blijft inzetten om de vooraf opgestelde doelstellingen te behalen.

Bekijk onze vacatures

Waar ben je tot nu toe trots op?

Ik ben erg trots op het team en de resultaten in Rosmalen, we zijn een steady vestiging. Als collega’s zijn we goed op elkaar ingespeeld en vullen we elkaar aan, waardoor we ieder jaar weer een mooie groei weten te realiseren. Rosmalen is niet de grootste vestiging, maar wel een vestiging met grote resultaten. In de afgelopen jaren zijn wij ruim 30% gegroeid!?

Tips voor een accountmanager in spé bij Globen!

  1. Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Transparantie is de key tot succesvol relatiebeheer.
  2. Zie en grijp elke kans om Globen verder te laten groeien. Je moet elke kans zien, horen, proeven, ruiken en voelen. De kracht van een accountmanager is dat je sales ademt en dat je direct of indirect op je doel afgaat.
  3. Denk innovatief en out of the box. Geen dag of oplossing is hetzelfde en daardoor moet je innovatief zijn en out of the box kunnen denken. Benader iedere situatie met een open mindset.
  4. Ben en blijf jezelf. Je kunt de functie het beste vanuit je eigen krachten, kwaliteiten en competenties aanvliegen. Daarmee ben je een aanvulling in het totale team.
Ook interessant?

Vers van de pers

Hoe is het om te werken als recruiter bij Globen?
Recruiters aan het werk bij Globen
Werken bij Globen

Hoe is het om te werken als recruiter bij Globen?

Het verhaal van Elin: recruiter in Assen Hoe het is om recruiter te zijn bij Globen? Elin, onze intercedent die floreert bij Globen Assen, vertelt haar verhaal. In het team…