werken via een uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau: de voordelen

Het werken via een uitzendbureau heeft vele voordelen. In deze blog vertellen we waarom werken via een uitzendbureau voordelig is voor jou!

1. Begeleiding van experts

Weet jij nog niet welke baan bij jou past? Of ben je gericht op zoek, maar komt jou droombaan niet op je pad? Bij een uitzendbureau werken mensen die gespecialiseerd zijn in het vinden van de match tussen werknemers en bedrijven. Je wordt geholpen door mensen die niks anders doen dan de beste baan voor jou vinden. De meeste uitzendbureaus zijn gespecialiseerd in een specifieke sector waardoor zij een groot netwerk hebben opgebouwd. Globen is gespecialiseerd in de groen- en infrabranche en heeft door de jaren heen relaties met meer dan 50 topwerkgevers opgebouwd.

voordelen werken via uitzendbureau     voordelen werken via Globen

2. Snel aan de slag

Uitzendbureaus hebben vaak direct vacatures beschikbaar waardoor jij als werkzoekende binnen no time aan de slag kan. Als je niet gelijk geplaatst kan worden, blijf je wel in het systeem staan. Het uitzendbureau neemt dan direct contact op📱 als er een vacature vrijkomt die op jouw wensen aansluit.

3. Budget voor opleidingen en trainingen

Uitzendbureaus stellen vaak budget beschikbaar voor opleiding en training. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet als er certificaten moeten worden behaald of er verdere training nodig is om goed te kunnen functioneren in een functie. Je hebt hierdoor tal van mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij Globen is er bijvoorbeeld het werken en leren traject. Wij werken hiervoor samen met onze trainingspartner BIJDA💪.

4. Voordelen voor werkgevers

Niet alleen werknemers profiteren van de flexibiliteit die uitzendbureaus bieden, ook werkgevers hebben hier baat bij. Werkgevers kunnen bijvoorbeeld tijdelijk extra personeel inhuren om piekmomenten op te vangen of om specifieke projecten uit te voeren. Daarnaast kunnen werkgevers altijd bij hun contactpersoon van het uitzendbureau terecht voor vragen over personeel en de sector.

Wil je meer weten over de voordelen van werken via uitzendbureau Globen? Neem dan contact met ons op of kom langs op een van onze vestigingen.

Contact opnemen
Meer weten?

Lees verder

Hoe werkt een uitzendbureau?
Praktijk tips

Hoe werkt een uitzendbureau?

Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector. Maar wat doet een uitzendbureau eigenlijk? Dat gaan we je hieronder vertellen! Wat is een uitzendbureau Je hebt vast wel…