Hoe werkt een uitzendbureau?

Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector. Maar wat doet een uitzendbureau eigenlijk? Dat gaan we je hieronder vertellen!

Wat is een uitzendbureau

Je hebt vast wel eens gehoord van Marktplaats. Een uitzendbureau is eigenlijk een soort Marktplaats, maar dan voor werk. Hier komen vraag en aanbod bij elkaar. Mensen die werk zoeken, kunnen zich aanmelden bij een uitzendbureau. Daarnaast bieden werkgevers openstaande vacatures aan, aan het uitzendbureau. Wat kan een uitzendbureau voor je doen? Het uitzendbureau koppelt je aan een werkgever die bij jou past!

De juiste match

Het uitzendbureau, in dit geval Globen, gaat op zoek naar de juiste match. We koppelen jou aan een mooie klus bij een van onze opdrachtgevers. Het vinden en verbinden van vakmensen is waar we goed in zijn. Wij werken hard om de perfecte baan voor je te vinden. Of je nou op zoek bent naar een baan in de groenvoorziening of in het grondwerk? Ervaring of niet, wij staan voor je klaar.

Het intakegesprek

Na je inschrijving bij ons, vind er een intakegesprek plaats. Dit is een kennismakingsgesprek. We willen je namelijk graag leren kennen. Hierbij kijken we naar jouw wensen, werkverleden en waar je goed in bent.

Het is logisch dat je ook wil weten wie wij zijn. Daarom vertellen wij jou in dit gesprek wat onze werkwijze is, welke verschillende jobs we hebben en wat de arbeidsvoorwaarden zijn. Natuurlijk mag je alles aan ons vragen! Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Het gesprek duurt maximaal een uurtje en vind bij voorkeur plaats op één van onze vestigingen. Wil jij ook graag op intake? Onze deuren staan voor je open!

De verschillende banen

Als uitzendbureau hebben we veel verschillende banen openstaan. Banen in de groenvoorziening, in de infra, maar ook in de boomverzorging, straatwerk, productie en afval en reiniging. Als je hier meer over wil weten, neem dan contact met ons op.

Wij hopen dat je nu precies weet hoe een uitzendbureau werkt. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook interessant?

Direct aan het werk bij Globen
Medewerker aan het schoffelen
Praktijk tips

Direct aan het werk bij Globen

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij direct aan het werk? Wij zijn hét uitzendbureau gespecialiseerd in de groen- en infrasector. Direct aan het…