werken bij een uitzendbureau

Werken bij een uitzendbureau

Als uitzendbureau helpen wij dagelijks mensen aan hun nieuwe baan. Dit kan natuurlijk niet zonder onze eigen werknemers.  Lijkt jou het wat om te werken voor hét uitzendbureau in de groen en infra? Lees dan in deze blog alles over de verschillende functies binnen Globen. Globen is met vestigingen Apeldoorn, Assen, De Meern en Rosmalen landelijk actief.

Werken als recruiter bij Globen

Als recruiter heb je bij Globen een cruciale rol in het vinden van geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures van jouw vestiging. Deze functie is echt iets voor jou als je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en graag met nieuwe mensen in contact staat. Hier een aantal werkzaamheden van een recruiter:

  • Je zoekt gericht naar kandidaten op verschillende CV databases.
  • Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en voert intakegesprekken met kandidaten.
  • Je onderhoudt contact met ingeschreven kandidaten en uitzendkrachten. Dit doe je voornamelijk telefonisch, maar je ontvangt medewerkers ook op kantoor of bezoekt hen op de werkplek.

Werken als intercedent bij Globen

Als intercedent bij Globen ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als kandidaten. Deze rol vereist verschillende vaardigheden, waaronder communicatie, relatiebeheer en organisatie. Wat je doet als intercedent:

  • Als intercedent hou je je bezig met de taken van de recruiter.
  • Je speelt in op aanvragen van verschillende opdrachtgevers: wanneer zij bellen, schakel jij razendsnel en vind je de geschikte kandidaat.
  • Je neemt deel aan wervingsacties, zoals banenmarkten en beurzen.

Werken als accountmanager bij Globen

Accountmanagers bij Globen beheren hun klantenportefeuille en zetten zich in om deze uit te breiden. Hier zijn enkele werkzaamheden van accountmanagers bij Globen:

  • Door middel van acquisitie ga je op zoek naar nieuwe klanten. Bij deze nieuwe én bestaande klanten, bied jij jouw kandidaten proactief aan.
  • Je hebt frequent contact met jouw opdrachtgevers en uitzendkrachten, zodat je een constructieve relatie opbouwt en in kunt spelen op hun wensen en behoeften,
  • Ad-hoc behandel je aanvragen van jouw opdrachtgevers: wanneer zij bellen, schakel jij razendsnel en vind je de juiste kandidaat.

Werken op het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Hier zit, net als op de andere vestigingen, een recruitment team en zijn de marketingafdeling, HR en de administratie gevestigd. Lijkt werken bij een uitzendbureau je wel wat? Bekijk dan al onze vacatures!

BEKIJK AL ONZE VACATURES
Meer lezen

Globen

Werken als accountmanager bij Globen
werken bij globen uitzendbureau
Werken bij Globen

Werken als accountmanager bij Globen

De beleving van Ashley Ashley is al bijna zes jaar werkzaam bij Globen als senior accountmanager op de vestiging in Rosmalen. Ze heeft HBO Sportmanagement, commerciële economie gericht op sport,…