Werken als calculator

Werken als projectleider

Een projectleider, of projectcoördinator, begeleidt projecten van concept tot oplevering. Maar hoe ziet het leven van een projectleider er uit? Wij vertellen het je.

Een dag als projectleider

De ochtend: koffie en plannen in ’t groen
De dag begint met een flinke dosis cafeïne. Als projectleider moet je scherp zijn, want elke dag is anders. Na de eerste slok koffie begint het echte werk. Je duikt in de lopende projecten, werpt een blik op de deadlines  en kijkt naar de opstart van de nieuwe projecten. Vervolgens ga jij met jouw positieve inbreng op weg naar de lopende projecten.

De middag: problemen oplossen en klantcontact

Als projectleider ben je een echte probleemoplosser. Terwijl je langs de projecten gaat, spot je onverwachte uitdagingen – een verzakking hier, een leveringsprobleem daar. Geen zorgen, als projectleider los jij dit samen met jouw uitvoerder zo op. Je motiveert de medewerkers en staat in contact met de klant zodat deze op de hoogte is van de status van het project.

De avond: reflectie en vooruitkijken
Na een dag buiten, is het tijd om terug te keren naar het hoofdkantoor. Achter jouw bureau check je de  financiën, lever je input voor aanbestedingen en stel je offertes op. Tevens is dit de tijd voor overleg met collega’s voor tips en adviezen.

werken als projectleider Projectleider op locatie

Diverse sectoren

Via Globen Professionals vind je banen als projectleider in de groen- en infrasector.
Projectleider in het groen: Als projectleider in het groen hou je je bezig met het beheer en de uitvoering van projecten die te maken hebben met groene ruimtes, landschapsarchitectuur, tuinontwerp en milieu. Zo ben je de ene dag bezig met het ontwikkelen van een stadspark en werk je de volgende dag aan het herstellen van een ecosysteem.?
Projectleider in de infra: Projecten die betrekking hebben op de aanleg, renovatie of het onderhoud van fysieke infrastructuur zijn écht jouw ding als projectleider in de infra. De aanleg of renovatie van wegen, snelwegen, bruggen en tunnels zijn de orde van de dag.?

Globen professionals

Globen professionals richt zich specifiek op alle vacatures omtrent kaderpersoneel in de groen en infra. Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan bij de mooiste projecten. Ook vacatures als calculator, uitvoerder en werkvoorbereider vind je hier terug.

Aan de slag als projectleider

En? Zie jij jezelf al werken als projectleider in de groen- en infrasector via Globen? Bekijk onze actuele projectleider in het groen en projectleider in de infra vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de leukste projecten!

Meer lezen

Uitgelicht: Globen professionals
medewerker bij globen professionals
Nieuws

Uitgelicht: Globen professionals

Globen professionals focust op langdurige bemiddeling van hoogopgeleid personeel binnen de groen-, infra- en techniekbranche. Nieuwe kansen Wij zijn al sinds 2006 actief als arbeidsbemiddelaar in de groen- en infrasector.…