Opleidingstraject infra

Aan het werk in de infra

Jij wil aan het werk in de infra, jouw kennis en ervaring binnen deze sector ontbreken echter nog. Globen zet jouw infra carriére in de startblokken met dit opleidingstraject of losse cursussen en trainingen!

Met het afronden van het opleidingstraject infra kun jij volledig zelfstandig aan het werk als grondwerker. Jij weet bijvoorbeeld wat de aandachtspunten zijn bij het aanleggen van kabels en rioleringen, welke technieken worden toegepast bij het maken van huisaansluitingen en hoe te werken in de omgeving van een minikraan.

Meer informatie

Wil je meer weten over het opleidingstraject of de losse cursussen? Vul dan dit formulier in. Jij vult binnen 1 minuut jouw gegevens in en wij komen er binnen één werkdag bij je op terug. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek kijken we samen wat het beste bij jou past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom wil jij dit.

Certificaat groene goed | Globen Personeel

Certificaat grondwerker

Jij beschikt over de juiste kennis en ervaring en kunt dus zelfstandig aan de slag als grondwerker

VCA certificaat | Globen Personeel

VCA-certificaat

Jij behaald jouw VCA-certificaat en toont daarmee aan kennis van veiligheid op de werkplek te hebben.

Contract | Opleidingstraject groen | Globen Personeel

Contract Globen

Bij het behalen van alle certificaten biedt globen jou een contract aan en kun jij direct aan het werk.

Dit ga jij doen.

Als grondwerker bij Globen ga jij met jouw team op pad en werk jij op verschillende projecten aan de aanleg van infrastructuren. Hierbij kun je denken aan de aanleg van verschillende soorten leidingen, kabels en rioleringen. Maar ook het onderhouden van deze infrastructuren, het uitvoeren van reparaties en het weer gebruiksklaar achterlaten van de werkplek behoren tot jouw werkzaamheden. Jij weet dus ook raad met het zetten van banden, straatkolken en damwanden. Samen met jouw collega’s weet jij elke klus te klaren.

Opleidingstraject groen | Globen Personeel

Grondwerkers aan het woord