Maatregelen coronavirus Globen

Globen staat afspraken op locatie weer toe

Nu de overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus worden versoepeld, hebben we ons beleid in aansluiting hierop herzien. Vanaf 11 mei ontvangen we weer medewerkers, kandidaten en relaties op onze locaties, zij het onder duidelijke voorwaarden. Ook zullen onze medewerkers weer externe locaties gaan bezoeken, zoals werkplekken en vestigingslocaties van opdrachtgevers. Bij bezoeken op externe locaties zullen behalve onze eigen maatregelen ook die van de te bezoeken relatie worden nageleefd.

Dit kun je verwachten als je een vestiging van Globen bezoekt

Allereerst ontvangen we enkel mensen die een afspraak met één van onze medewerkers hebben gemaakt. Dit om te voorkomen dat er op enig moment te veel personen gelijktijdig in onze gebouwen aanwezig zijn, met als gevolg dat onderstaande maatregelen niet (goed) kunnen worden nageleefd. Tijdens het maken van een afspraak wordt een ieder gewezen op de eigen verantwoordelijkheid om al dan niet op een afspraak te verschijnen in geval er gezondheidsklachten optreden. Onze spelregel hiervoor is simpel: bij klachten verwachten we dat je thuis blijft. In de afspraakbevestiging die je van ons ontvangt, heb je de mogelijkheid om zelf het tijdstip van je afspraak te wijzigen of om de afspraak af te zeggen.

Maatregelen op locatie

  • Bij binnenkomst op één van onze vestigingen desinfecteer je je handen bij de desinfectiezuil. Dit gebeurt contactloos.
  • Binnen houd je 1,5 meter afstand van andere personen.
  • Maak vóór je afspraak thuis gebruik van het toilet, zodat je tijdens je afspraak geen gebruik hoeft te maken van het toilet op één van onze vestigingen.
  • Je bent maximaal 5 minuten vóór aanvang van je afspraak aanwezig.
  • Tijdens het gesprek zal er een scherm van plexiglas tussen jou en de intercedent van Globen zijn geplaatst.
  • Koffie en thee worden aangeboden in wegwerpbekers.
  • Respecteer de maatregelen en volg de instructies van onze medewerkers op.

Door de maatregelen beschikken we over een beperkte bezoekerscapaciteit en daarmee mogelijkheid tot het maken van een fysieke afspraak. Het kan daarom zo zijn, dat de intercedent verzoekt om een telefonische of videoafspraak in te plannen.

Heb je vragen over onze maatregelen of jouw afspraak? Neem dan contact op met de betreffende vestiging in jouw regio.

Ook interessant?

Vers van de pers

Sollicitatie voorbereiden
Sollicitatie tips, medewerkers aan het werk.
Praktijk tips

Sollicitatie voorbereiden

Voorbereiden op je gesprek Wij snappen dat het spannend is, solliciteren. En daarom helpen wij jou op weg. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen krijg je…