Onderhoud sportvelden vacature

Globen onderhoudt heilig gras in Rosmalen

In Rosmalen vindt jaarlijks het grootste Nederlandse tennistoernooi plaats; de Libéma Open. Tijdens dit tennis event strijdt de internationale tennistop tegen elkaar en bereiden ze zich op deze manier tevens voor op het Grand Slam toernooi Wimbledon. Hiernaast is dit een bijzonder toernooi vanwege het feit dat dit toernooi op gras wordt gespeeld. Dit betekent logischer wijs ook dat dit gras goed onderhouden moet worden om goed tennis spel te kunnen faciliteren. Hierbij worden de diensten van Globen ingezet.

De 12 grasbanen van de Autotron, het park waar de Libéma Open wordt georganiseerd, worden gedurende het gehele jaar door een team onderhouden. In de dagen voorafgaand aan het tennis toernooi wordt deze baan extra scherp in de gaten gehouden. Dit om er voor te zorgen dat de baan in volledige topconditie blijft en eventuele problemen in de kiem te kunnen smoren. Tijdens het toernooi is er continu een onderhoudsteam aanwezig wanneer er wedstrijden worden gespeeld. Dit onderhoudsteam staat continu paraat om ervoor te zorgen dat de baan gerepareerd, gemaaid of opnieuw belijnd kan worden wanneer dit nodig is.

In dit onderhoudsteam zit ook Globen medewerker Mark. Hij is één van de onmisbare mensen tijdens dit internationale tennistoernooi. Bij zo’n uitdaging komen veel verantwoordelijkheden kijken en is het van belang dat je snel kunt schakelen om een goede oplossing te vinden voor eventuele problemen.

Heb jij ook de ambitie om te werken aan het onderhoud van sportvelden? Werk jij zelfstandig en zie jij het werk altijd liggen? Bekijk dan onze vacatures in het sport & groen.

Ook interessant?

Vers van de pers

Duurzaam natuurbeheer Veluwezoom
Duurzaam natuurbeheer op de Veluwe
Projecten

Duurzaam natuurbeheer Veluwezoom

In Nationaal Park Veluwezoom is een natuurgebied opgenomen met daarbinnen een verstrooiterrein waar mensen de as van hun nabestaanden mogen uitstrooien. Daarnaast vind er in dit gebied veel natuuronderhoud plaats.…