Uitzenden

Je bent hier:

Flexibel werken met onze vakkrachten in de groen en infra sector

Uitzenden, wat houdt dit in?

Kortstondig en op het laatste moment extra medewerkers nodig? Binnen de flexpool van Globen zijn uitzendkrachten het gewend om op uiteenlopende projecten ingepland te worden en deze werkzaamheden op flexibele basis te verrichten. Hierbij worden korte responstijden gehanteerd en zijn de medewerkers standaard uitgerust met de juiste PBM’s en werkkleding. Deze landelijke flexpool omvat een grote groep medewerkers met verschillende specialismen.

Snel beschikken over goed personeel en niet gebonden zijn aan arbeidsovereenkomsten

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor het bedrijf en voor de uitzendkrachten, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden.

Voordelen van uitzendkrachten

  • Snel de juiste vakkracht op de juiste plek.

  • Maximale flexibiliteit.

  • Alleen kosten voor daadwerkelijk gewerkte uren.

  • No cure no pay.

  • Geen risico’s en zorgen: Globen is formeel de werkgever.

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze vakkrachten op flexibele basis? Neem dan met Globen contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook eens ons actuele vacatureaanbod in de groenvoorziening of infra om een beeld te krijgen welke mensen wij zoeken en hoe jouw vacature bij Globen Personeel kosteloos wordt uitgezet.