Payroll

Je bent hier:

Wat is payrolling

Payrolling betekent dat u al uw administratieve werkzaamheden voor uw medewerkers uitbesteedt aan Globen. De werving en selectie van uw medewerkers houdt u uiteraard zelf in de hand en u bepaalt daarnaast ook zelf wat zij verdienen. Formeel gezien komen uw medewerkers in dienst bij Globen. Het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden nemen wij via een uitzendovereenkomst van u over. Voor werkgevers betekent dit dat hun administratie- en p&o afdeling een aanzienlijk gedeelte van hun werkzaamheden overdragen aan Globen.

U bent op de hoogte van Payrolling en haar voordelen? Bereken dan direct en binnen één minuut wat uw medewerker u gaat kosten!
Direct uw payroll tarief berekenen

Payrolling voor MKB

Als MKB’er heeft u vaak al genoeg zaken aan uw hoofd. Daarom bieden wij u Payroll voor het MKB. Globen kan u veel administratieve zaken rondom het werkgeverschap uit handen nemen. U neemt uw personeel niet direct in dienst zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve zaken zoals de salariëring, verzekeringen en ziekteverzuim.

Globen neemt dit van u als ondernemer over, zodat u zich kunt storten op uw core business.

Wat biedt Globen?

 • U minimaliseert de personeelsrisico’s.
 • Duidelijke voorwaarden en een vaste prijs.
 • Alles verloopt snel, kostenbesparend, overzichtelijk en foutloos.
 • Urenregistratie verloopt eenvoudig online.
 • Full-service dienstverlening.

Een zorg minder

Eenmalig een contract sluiten met Globen of herhaaldelijk contracten afsluiten en wellicht beëindigen van uw personeel? De keuze is aan u!

Onzekerheden en zorgen over wet & regelgeving, uitbetalingen en in- en uitdiensttreding behoren vanaf het moment dat u gebruik maakt van Globen Payrolling tot het verleden. Buitenom deze formaliteiten verandert er eigenlijk niets op uw werkvloer: u neemt nog net als vroeger uw eigen mensen aan en blijft de dagelijkse leiding over hen voeren.

Voordelen

Wat maakt het nou zó aantrekkelijk voor uw bedrijf om personeel te laten payrollen door Globen? Globen noemt de belangrijkste redenen:

 • Wij beheren uw rompslomp. Geen personele zorgen.

 • U doet waar u goed in bent, wij doen hetzelfde.

 • Blijf ‘baas’ over uw personeel. Werving en selectie doet u zelf.

 • Geen loonbetalingsverplichting bij ziekte.

 • Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbodienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salarisadministratie) ontvangt u niet meer.

 • Geen risico’s met betrekking tot arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken.

Uw personeel is juridisch bij ons in goede handen. Ook in buitensporige situaties (ziekteverzuim, verlof of bijzonder verlof) wordt er volgens de normen van de ABU CAO en de wet (bijvoorbeeld de Ziektewet, Werkloosheidwet en de Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) gehandeld.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van de Payroll? Globen biedt u uiterst scherpe tarieven. Bent u benieuwd naar deze scherpe tarieven?