Ploegmakers: full service groenspecialist

Ploegmakers is de specialist wanneer het aankomt op de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen binnen openbare ruimtes. Ploegmakers werkt met een team van 40 vaste medewerkers aan verschillende soorten projecten, zowel het kleine onderhoudswerk als de aanleg van complete parken. Naast het vaste team werkt het bedrijf samen met zzp’ers, onderaannemers, uitzendkrachten en personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Ploegmakers staat de mens centraal. Dit is namelijk het meest belangrijke gereedschap waarmee projecten kunnen worden gerealiseerd. Het team van Ploegmakers bestaat onder andere uit specialisten op het gebied van boomverzorging, straatwerk, hovenierswerk en groenvoorziening. Met de kennis van de vakspecialisten en het inzetbare materiaal kan Ploegmakers elk project van A tot Z verzorgen.

Daarom wil jij dit.

Werken bij Ploegmakers | Globen Personeel

Alles onder één dak

Projecten worden van A tot Z uitgevoerd. Hierdoor kun jij op elk project het beste uit jezelf halen.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Sterk team

Plezier in het werk. Het meest belangrijke in jouw baan begint bij een team dat altijd achter jou staat.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Persoonlijke ontwikkeling

Jij wilt beter worden in je vak. Ploegmakers biedt jou kansen om door te groeien en opleidingen te volgen.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Groen en natuur

Geen vingers zo groen als die van jouw. Jij werkt dan ook graag aan mooie en uitdagende groenprojecten.

De mensen van Ploegmakers

Bij Ploegmakers werken buitenmensen die als geen ander begrijpen welke uitdagingen er om de hoek komen kijken bij het realiseren van een verantwoorde buitenomgeving. Binnen het bedrijf staat het team centraal. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een werkomgeving waarbij de medewerkers zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Ploegmakers werkt voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuidoost-Nederland waaronder de provincie Limburg, gemeente Eindhoven en gemeente Den Bosch.

Logo Ploegmakers | Globen Personeel

Vacatures bij Ploegmakers

Groenvoorziener | Eindhoven

Jij trekt samen met jouw collega’s verschillende wijken van Eindhoven in om ervoor te zorgen dat de parken, plantsoenen en openbare groenvoorzieningen er weer netjes bij komen te liggen. Jij bent degene die de verschillende wijken weer een kleine opknapbeurt geeft. Reageer direct!

Direct reageren

Medewerker groenvoorziening | Den Bosch

Jij trekt samen met jouw collega’s de woonwijken van Den Bosch in om ervoor te zorgen dat de parken, plantsoenen en openbare groenvoorzieningen er weer netjes bij komen te liggen. Ook bedrijventerreinen pakken jullie moeiteloos mee. Jij bent verlaat jouw project altijd met een goed gevoel wanneer je ziet wat een groene opknapbeurt kan doen. Bekijk de vacature bij jou in de omgeving!

Direct reageren

Maaimachinist

(Alleen open sollicitatie)

Jij hebt de volledige controle over jouw machine en loodst deze dan ook overal doorheen. Als maaimachinist heb je veel vrijheid en werk je zelfstandig. Naast het maaien lees jij ook makkelijk werktekeningen om te bepalen welke locaties tot jouw werkgebied horen. Ook zijn kleine onderhoudswerkzaamheden voor jou geen probleem. Bekijk de vacature(s)!

*Deze vacature is momenteel helaas niet beschikbaar. Schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden wanneer er voor deze functie opnieuw invulling wordt gezocht! 

Direct reageren

Medewerkers aan het woord!