Werken bij Globen

Je hebt talent, bent een harde werker en weet dit perfect te combineren met jouw affiniteit met onze branche. Ja? Dan willen we jou in ons team! Wij zijn dé uitzendspecialist in de groen- en infrabranche en werken elke dag hard in een gezellig en daadkrachtig team om onze medewerkers te helpen hun ambities waar te maken en klanten te ontzorgen.

Wij willen verder groeien! Jij ook? Waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en kom ons team versterken!

Word intercedent bij Globen

Elke dag weet jij nieuwe talenten te recruiten en match jij hen met onze opdrachtgevers. Je helpt onze medewerkers hun ambities waar te maken en ontzorgt onze opdrachtgevers. Ben jij onze nieuwe intercedent met een flinke dosis humor?

Sonny IJben, intercedent - Globen Personeel
Ellen Aitink, intercedent - Globen Personeel

Word accountmanager bij Globen

Weet jij met jouw commercieel talent het échte werk binnen te halen voor onze medewerkers? Kom werken bij dé uitzendspecialist in de groen- en infrabranche.

Bekijk al onze functies

Benieuwd welke vacatures wij nog meer vacant hebben? Bekijk dan onze actuele vacatures en vind die baan die bij jou past! Als je vacature er niet tussen staat, maar je bent er van overtuigd dat je wat kan toevoegen aan een van onze teams, stuur dan een open sollicitatie of neem even contact met ons op.

Luc Visser, manager operations - Globen Personeel

Bij Globen werken we elke dag hard in een gezellig team onder het motto: ‘samen klaren we de klus.’ We investeren in jou, zodat jij kunt groeien in jouw functie. Heb je nog vragen over vacatures of werken bij Globen?