Vacatures magazijnmedewerker

Je bent hier:

Word magazijnmedewerker voor topwerkgevers in Apeldoorn, Deventer of Arnhem

Magazijnmedewerker word je bij Globen!

Magazijnmedewerker in de modernste magazijnen van Nederland

Voor enkele high tech magazijnen in Apeldoorn, Deventer en Arnhem zoeken wij aanpakkers voor de verschillende vacatures van magazijnmedewerker. De opdrachtgevers variëren van producent van huishoudelijke verpakkingsmiddelen tot een importeur van autobanden. Wanneer jij de vacature van magazijnmedewerker gaat vervullen werk jij in een innovatieve magazijn- en productieomgeving.

Functie magazijnmedewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een Allround (logistiek) magazijnmedewerker o.a. voor het laden en/of lossen van containers en het verwerken van orders binnen het magazijn. Ben je gemotiveerd, weet je van aanpakken en kun je de hele dag lichamelijk werk verrichten? Misschien is deze job bij Globen jou op het lijf geschreven!

De verschillende werkzaamheden binnen het magazijn en logistieke afdeling bestaan onder andere uit het overpakken, etiketteren, sealen, stickeren en/of het ompakken van dozen. Voor vervoer van en naar de werkplek heeft Globen diverse vervoersoplossingen voor handen. Een rijbewijs is wel een pré voor deze functie.

Magazijnwerk via Globen