Vacatures hef/reachtruckchauffeur

Je bent hier:

Word hef/reachtruckchauffeur voor topwerkgevers in Apeldoorn, Deventer of Arnhem

Wordt hef/reachtruckchauffeur bij Globen!

Hef/reachtruckchauffeur in de modernste magazijnen van Nederland

Voor enkele high tech magazijnen in Apeldoorn, Deventer en Arnhem zoeken wij aanpakkers voor de verschillende vacatures van hef/reachtruckchauffeur. De opdrachtgevers variëren van producent van huishoudelijke verpakkingsmiddelen tot een importeur van autobanden. Wanneer jij de vacature van hef/reachtruckchauffeur gaat vervullen werk jij in een innovatieve magazijn- en productieomgeving.

Functie magazijnmedewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een Allround (logistiek) magazijnmedewerker o.a. voor het laden en/of lossen van containers en het verwerken van orders binnen het magazijn. Ben je gemotiveerd, weet je van aanpakken en kun je de hele dag lichamelijk werk verrichten? Misschien is deze job bij Globen jou op het lijf geschreven!

De verschillende werkzaamheden binnen het magazijn en logistieke afdeling bestaan onder andere uit het overpakken, etiketteren, sealen, stickeren en/of het ompakken van dozen. Voor vervoer van en naar de werkplek heeft Globen diverse vervoersoplossingen voor handen. Een rijbewijs is wel een pré voor deze functie.

De opdrachtgevers van Globen zijn op zoek naar verschillende Hef/Reachtruckchauffeurs. Ben je bekwaam en bedreven in het (op tempo) rijden in een productieomgeving en zorg jij ervoor dat de productie nooit zonder grondstoffen komt te zitten? Dan ben jij de juiste man/vrouw voor deze klus.

Het betreft hjier een functie in de 3-ploegendienst.

Werken als hef/reachtruckchauffeur bij Globen!