header vind jouw technische baan

Jouw baan in de techniek vind je hier.

Jij zoekt een baan in de techniek. Een baan met volop uitdaging en voldoende ontwikkelmogelijkheden. Maar bovenal zoek jij een baan bij een geweldige opdracht. Waar je jouw passie voor het vak kwijt kunt. Laat ons je helpen om die technische baan te vinden. En word gematcht bij de gaafste opdrachten, met de modernste technieken. Word jij onze nieuwe collega?

Dit zoek jij:

  • Een technische functie die bij je past
  • Een MBO 4 of HBO functie
  • Een echt mooie opdracht
  • Een langdurige samenwerking
Bekijk direct alle vacatures

ONZE technische FUNCTIES

Globen Personeel werkvoorbereider en calculator.
Over globen techniek
word onze collega

Wij vinden jouw technische baan.

Wij gaan voor jou aan het werk.

Jij zoekt een baan in het technische werkveld. En wij hebben heel veel opdrachtgevers die op zoek zijn naar jóú. Maak gebruik van ons netwerk en onze kennis, om jouw baan in techniek te vinden.

Onze banen in techniek

Onze specialismes variëren van maintenance, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Jij kan werken op de gaafste opdrachten, met de nieuwste technieken en hoogste kwaliteitseisen. En ook als je wil doorgroeien, dan bieden wij jou de juiste opleiding en training. Hier vind je al onze technische vacatures.

Zo werken wij

Wij willen jou leren kennen. Écht leren kennen. Je motivatie en drijfveren, je werkervaring maar ook waar we jou ’s nachts voor wakker kunnen maken.

Want als we echt weten wie jij bent, kunnen we kijken welke opdracht het beste bij je past. Zo kom jij gegarandeerd terecht bij een project waar je energie van krijgt.

logo-icon
Machine operator aan de slag bij ITS
Meer weten?

Ik sta voor je klaar.

interne-medewerker-Alphonse

Alphonse Simmon

Manager professionals
logo-icon

Vind jouw technische uitdaging.

Open sollicitatie