Vacatures voor professionals

Je bent hier:

Word professional!

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je werkzaam bent op project ondersteunend of -leidend niveau? Wil jij hiernaast werken in een dynamische omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Word dan Globen Professional!

Werken als professional

Op zoek naar een baan in de technieksector, infrasector, groensector of bouwsector? Globen uitzendbureau heeft vacatures voor project coördinerende talenten in deze dynamische sectoren. Houd jij meerdere ballen tegelijk in de lucht? Houd jij makkelijk het overzicht tijdens complexe projecten? Heb jij oog voor detail? Dan heeft Globen Personeel de vacature voor jou!

Vacatures bij jou in de buurt

Als detacheerder heeft Globen Personeel verschillende vacatures op het gebied van project ondersteuning door heel Nederland beschikbaar. Dit betekent dat er altijd wel een vacature bij jou in de buurt is. Met de projectondersteunende vacatures binnen verschillende dynamische sectoren werk je bij Globen altijd aan uitdagende projecten waarbij persoonlijke ontwikkeling niet wordt vergeten.

Groeien als professional

Met de vacatures van Globen Personeel vind jij altijd een baan met uitdaging en waarin jij je kunt ontwikkelen als professional. Zo biedt Globen haar medewerkers bijvoorbeeld relevante opleidingen aan en zorgen trainingen en cursussen ervoor dat je meerdere aspecten binnen jouw vak/sector kunt ontdekken. Bij Globen helpen wij graag bij zelfontwikkeling wanneer je bereid bent om in jezelf te investeren. Zo komen we samen verder en kunnen we het beste uit ons zelf halen.

Calculator

Als calculator ben jij degene die de kostprijs van een project bepaalt. Jouw werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeel je verschillende contractstukken, formuleer je bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorg je voor de overdracht van gegevens aan het projectteam.

Vacature calculator | Professionals | Globen Personeel

Uitvoerder

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten. Jij bent de regisseur op de bouwplaats en legt de juiste verbinding tussen alle verschillende partijen en laat alle processen goed verlopen. Jij beheert en registreert de projectdocumenten digitaal en je zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Hiernaast zorg jij ervoor dat jouw team gemotiveerd blijft en kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan.

Projectleider

Als projectleider leid je woningbouwprojecten in de voorbereiding en uitvoering. Kaders rondom tijd, budget, kwaliteit en veiligheid zijn jou niet vreemd. Je geeft sturing aan een projectteam van professionals en samen realiseren jullie de projectdoelstellingen. Ook geef je invulling aan de rol van contractmanager en anticipeer je tijdig op kansen en risico’s. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klant: je zorgt dat hij tijdig wordt geïnformeerd over het resultaat en de voortgang van het project. En dat alles in een team waarmee je samen successen gaat vieren.

Werkvoorbereider

Jij assisteert de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop- en afroepschema’s. Je leidt, onder verantwoording van de projectleider, zelfstandig kleinere projecten. Ook vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers en bereidt de inkoop daarvan voor. Je controleert de maatvoering van tekeningen van onderaannemers en leveranciers en stemt deze af met de constructie- en werktekeningen.