Professional bij Globen

Je bent hier:

Daarom Globen!

Als ervaren- of startend talent op het gebied van project coördinatie en ondersteuning binnen de technische sector, bouw sector, infra sector en groen sector, ben je bij Globen aan het juiste adres. Als Globen Professional krijg je de kans om bij veel opdrachtgevers een blik in de keuken te werpen en met uitdagende projecten aan de slag te gaan. Hiernaast heeft Globen kennis van de branche, een uitgebreid netwerk, oog voor ontwikkeling en staat begeleiding hoog in het vaandel. Daarom Globen!

Kennis & netwerk binnen de branche

Globen is ervaren op gebied van flexibel personeel in de groen-, infra-, bouw- en technieksector. Het Globen team bestaat uit mensen die uit de branche komen en weten wat er speelt. Door de aanwezigheid van deze kennis weten wij wat belangrijk is voor een professional om uitgedaagd te blijven en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Opleiding & training

Professionals blijven groeien wanneer ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen hun eigen interesses. Vanuit deze gedachte krijgen Globen Professionals ruimte om opleidingen & trainingen te volgen. Op deze manier ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw eigen sector.

Projectmatch

Wij streven naar een perfecte match tussen professional en project. Hierbij kijken wij verder dan alleen naar jouw ervaring en competenties. Om er zeker van te zijn dat jij op de juiste plek zit, vinden wij het belangrijk dat de cultuur bij de opdrachtgever aansluit bij jou. Op deze manier stimuleren wij ontwikkeling.

Effectieve begeleiding

Het creëren van een goede match tussen professional en project is een continu proces. Nadat jij bent gestart op jouw nieuwe project blijven wij jou begeleiden en ondersteunen. Doormiddel van periodieke evaluaties en bezoeken aan jouw project monitoren wij jouw uitdagingen en zorgen we dat jij je blijft ontwikkelen.