Vestiging Den Haag

Je bent hier:
Globen Personeel | Vestiging Den Haag

Vestiging Den Haag

Tiber 2 (Forepark)
2491 DH Den Haag
Tel. 070 – 200 23 90

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00 uur.

 

Werkgevers

Heb je met spoed een flexwerker nodig, neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon, wij zullen je dan direct verder helpen.

Sluiting tijdens feestdagen
  • maandag 22 april 2019 (2e paasdag)
  • donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019 (hemelvaartsdag)
  • maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag)
  • week 52 2019 en week 1 2020 (kerst, oud & nieuw)

Werknemers

Heb je dringende zaken die geen uitstel kunnen verdragen, neem dan contact op met je contactpersoon. Wij zullen je dan zo goed mogelijk van dienst zijn.

Contactformulier

Verzend

Ons uitzendbureau in Den Haag

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio Den Haag? Dan ben je bij Globen in Den Haag aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in Den Haag kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke vacatures tref je zoal bij ons uitzendbureau in Den Haag?

Globen Personeel in Den Haag is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in Den Haag je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen Den Haag, maar ook in de gehele regio tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio Den Haag hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!

Eenvoudig te bereiken uitzendbureau in Den Haag

Heb je een afspraak bij ons uitzendbureau in Den Haag, dan kun je ons makkelijk bereiken. Als je met de auto komt is Globen goed te bereiken vanuit meerdere richtingen. Zo ligt onze vestiging in Den Haag op steenworp-afstand van de snelweg A4 en de A12. Ook met het openbaar vervoer is ons uitzendbureau goed te bereiken. Het station Den Haag Centraal ligt op slechts 15 minuten afstand van onze vestiging in Den Haag en is met de metro goed bereikbaar.