Vestiging Assen

Je bent hier:
vestiging Assen Globen
Vestiging Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Tel. 0592 – 74 90 14

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00 uur.

Met spoed een flexmedewerker nodig?

Heb je met spoed een flexmedewerker nodig, neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon, hij of zij zal je dan direct verder helpen.

Sluiting (tijdens feestdagen)
  • dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)
  • donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
  • vrijdag 22 mei 2020
  • maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag)
  • week 52 2020 en week 1 2021 (kerst, oud & nieuw)
Werknemers

Heb je dringende zaken die niet kunnen wachten tot jouw vestiging weer bereikbaar is, neem dan contact op met je contactpersoon. Deze zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Contactformulier

Ons uitzendbureau in Assen

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio Assen? Dan ben je bij Globen in Assen aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in Assen kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke vacatures tref je zoal bij ons uitzendbureau in Assen?

Globen Personeel in Assen is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in Assen je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen Assen, maar ook in de gehele regio tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio Assen hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!

Eenvoudig te bereiken uitzendbureau in Assen

Heb je een afspraak bij ons uitzendbureau in Assen, dan kun je ons makkelijk bereiken. Als je met de auto komt is Globen goed te bereiken vanuit meerdere richtingen. Zo ligt onze vestiging in Assen op steenworp-afstand van de snelweg A28. Ook met het openbaar vervoer is ons uitzendbureau eenvoudig te bereiken. Het centraal station van Assen ligt op 5 minuten loopafstand van het kantoor van Globen. Het uitzendbureau is gelegen nabij het centrum van de stad.