Vestiging Arnhem

Je bent hier:
Vestiging Arnhem | Globen Personeel
Vestiging Arnhem

Koningsweg 35d
6816 TG Arnhem
Tel. 026 – 200 10 89

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00 uur.

Met spoed een flexmedewerker nodig?

Heb je met spoed een flexmedewerker nodig, neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon, hij of zij zal je dan direct verder helpen.

Sluiting (tijdens feestdagen)
  • dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)
  • donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
  • vrijdag 22 mei 2020
  • maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag)
  • week 52 2020 en week 1 2021 (kerst, oud & nieuw)
Werknemers

Heb je dringende zaken die niet kunnen wachten tot jouw vestiging weer bereikbaar is, neem dan contact op met je contactpersoon. Deze zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Contactformulier

Ons uitzendbureau in Arnhem

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of infrasector in de regio Arnhem of regio Arnhem? Dan ben je bij Globen in Arnhem aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in Arnhem kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke vacatures tref je zoal bij ons uitzendbureau in Arnhem?

Globen Personeel in Arnhem is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en infrasector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in Arnhem je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen Arnhem, maar ook in de gehele regio rondom Arnhem tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio Arnhem hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!