Opleiding boomverzorger

Werken bij van de Haar Groep

Bij Van de Haar Groep ga je samen met een team vakmensen aan de slag in infra, groen en sport. Werken veel voor gemeenten en waterschappen, maar zijn ook regelmatig te vinden rond scholen ene zorginstellingen.

Daarom wil jij dit.

  • Werken met ervaren collega's
  • Regelmatige werktijden
  • Moderne, digitale werkwijze
Direct solliciteren

Alle vacatures bij van de Haar Groep

Opleiding boomverzorger
werken via globen
Daarom wil jij dit.

Werken bij Van de Haar Groep

Van de Haar Groep is een regionaal aannemingsbedrijf dat buitenruimtes realiseert en beheert. Dat doen zij samen met een team van circa 80 specialisten op het gebied van groen, infra, innovatie en sport.

  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen of door te groeien
  • Je doet het werk dat je leuk vindt en wat bij je past
  • Werken in een vast team

Waar je aan de slag gaat verschilt per project. De ene keer voer je werkzaamheden uit in woonwijken en winkelstraten, het volgende project kan plaatsvinden op een sportcomplex of schoolplein. Plekken die vaak veel betekenen voor de mensen die er wonen en werken. Samen met collega’s verricht je hier mooi werk. Je krijgt de vrijheid om het werk te doen dat bij je past en dat je leuk vindt.

“Collega’s beschrijven ons als een stabiel, goed geregeld en nuchter bedrijf. We denken met elkaar mee, hebben het gezellig onderling en leveren zo goed werk af.”

In 2023 viert Van de Haar Groep haar 75 jarig jubileum. Van de Haar Groep is in 1948 opgericht en is later door de broers Mees en Arie van de Haar uitgebouwd. Vroeger werden er vooral werkzaamheden in de agrarische sector uitgevoerd. Later kwamen daar activiteiten in de bos- en natuurbouw en sport- en sloopwerkzaamheden bij. Tegenwoordig houdt de organisatie zich vooral bezig met projecten in groen, infra en sport en is de stedelijke buitenruimte hun belangrijkste werkterrein.

logo-icon
Vraag maar raak!

Gewoon contact opnemen.

Manon

Manon Elders

Recruitment manager
logo-icon
Open sollicitatie

Aan de slag bij Van de Haar Groep?

Solliciteer hier