Header werken bij donker groen

Werken bij Donker Groen

Donker Groen gelooft in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert namelijk ruimte, geeft energie en draagt bij aan een gezond en positief leven. De woorden: groei, ontwikkeling, passie en vakmanschap passen dan ook erg bij Donker Groen. Herken jij jezelf hierin? Kom dan via Globen werken bij Donker Groen in de groenvoorziening, als bijvoorbeeld groenvoorziener, allround machinist of hovenier.

Daarom wil jij dit

  • Leren in de praktijk
  • Veel aandacht voor werkomgeving en team
  • Groeien door trainingen en opleidingen
aan het werk bij donker groen
Werken bij donker groen
Daarom wil jij dit.

Werken bij Donker Groen.

Donker Groen staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer. Dit betekent: voor jou een mooie kans om veel te leren tijdens het werken. Jij komt bij Donker Groen te werken in de buitenlucht.

Als medewerker groenvoorziening hou jij je bezig met bosmaaien, bladblazen en snoeiwerkzaamheden. Hoe je met een schoffel overweg moet is jou ook bekend. Jij zorgt er samen in een team voor dat de buitenruimtes er weer tip top bij staan. De beloning van het werk is dan ook een groene werkomgeving waar werkplezier op nummer 1 staat.

Als hovenier neem jij een tuin of groenproject volledig onder handen. Jij beschikt over de juiste kennis van bomen en planten om een tuin goed te kunnen onderhouden. Zo weet jij wel raad met een elektrische heggenschaar. Laat jij je talenten tot bloei komen bij Donker Groen?

Ook kan je bij Donker Groen aan de slag als allround machinist. Dan ga werken op verschillende machines zoals de maaimachine, borstelmachine, wavemachine, veegwagen en de trekker. Jij bent dus multifunctioneel inzetbaar. Zie jij jezelf al gaan op een van deze machines?

logo-icon
Vraag maar raak!

Gewoon contact opnemen.

interne-medewerker-Gerwin

Gerwin de Wilde

Senior accountmanager
logo-icon
Open sollicitatie

Aan de slag bij Donker Groen?

Solliciteer via dit formulier