De Enk groen & golf

Werken bij de Enk

De Enk zet zich in om de wereld buiten mooier te maken. Ga aan de slag in het hoogwaardig groen of specialistische projecten zoals het onderhoud van sportvelden tot de aanleg van daktuinen. Golfbanen aanleggen en onderhouden is waar de Enk om bekend staat.

Daarom wil jij dit.

  • Werken met vakspecialisten
  • Aan de slag voor een mooier buiten
  • Onderhoud van buitenruimte, golfbanen en sportterreinen
Globen Personeel Rosmalen
Daarom wil jij dit.

Werken bij de Enk

Bij De Enk Groen & Golf werk je met experts in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene ruimtes en golfbanen. Deze landelijke organisatie streeft al meer dan 60 jaar naar topkwaliteit en duurzame oplossingen om de natuurlijke schoonheid van onze omgeving te behouden.

  • Uitdagende projecten in verschillende sectoren, zoals landschapsarchitectuur, openbaar groen, sportvelden en golfbanen.
  • Ontwikkel jezelf met trainingen, opleidingen of certificeringen.
  • Bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet door groene oplossingen en vernieuwingen in de sector.
  • Werken in een enthousiast team van groenprofessionals

Samen met jouw collega’s, klanten en andere betrokkenen werk je hard aan succesvolle projecten. Je streeft binnen een project naar topkwaliteit en natuurlijk een tevreden klant. Dus, als jij wilt werken in een groene wereld vol mogelijkheden, waar passie voor groen en het buitenleven samenkomen, ga dan via Globen aan de slag bij De Enk Groen & Golf! Werken bij De Enk Groen & Golf brengt je op veel bijzondere plekken in Nederland.

logo-icon
Vraag maar raak!

Gewoon contact opnemen.

interne-medewerker-Gerwin

Gerwin de Wilde

Senior accountmanager
logo-icon
Open sollicitatie

De Enk als werkgever?

Solliciteer via ons formulier