Trainingen en opleidingen in groen of infra. Mét baangarantie.

Opleidingstraject groen

Volg een opleiding van twee weken en ga daarna direct aan de slag als medewerker groenvoorziening. Je bent zeker van een nieuwe baan!

Meer info

Opleidingstraject infra

Wil jij aan de slag als grondwerker of als minikraan machinist? Volg een opleiding of losse training.

Meer info

BBL-opleidingen

Ga werken en leren. Kies uit één van deze opleidingen:

  • bos- en natuurbeheer

  • boomverzorging / ETW

  • medewerker buitenruimte

Meer info

Losse cursussen en trainingen

Volg een training om nieuwe kennis op te doen, of om je skills te verbeteren:

Meer info

Jij bent op dé plek om een nieuwe draai aan je werkende leven te geven. En het mooie is, het maakt niet uit of je pas net begint, of dat je juist nog maar een paar jaar hoeft te werken.

Herken jij jezelf in één van deze situaties?

  • Je hebt moeite met het vinden van een baan die bij jou past

  • Je bent het thuiszitten zat

  • Je bent uitgekeken op je huidige baan

  • Jouw studie was nét niet (of helemaal niet) wat je ervan had verwacht

  • Je wil graag aan de slag, maar hebt geen idee waar te beginnen

Ja? Dan is de conclusie dat jij toe bent aan iets anders. En het antwoord is dat wij jou gaan helpen! Laat je omscholen of bijscholen, ga werken en leren, volg een basistraining of eentje voor gevorderden.

Vul het formulier in voor meer informatie en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen & cursussen

Voor de opleidingen en trainingen werken wij samen met BIJDA, opleidings- en trainingsbedrijf in de groen- en bosbouwsector. Door de samenwerking met BIJDA kunnen we jou interessante trainingen en opleidingen aanbieden. Je krijgt hier de juiste certificaten voor!

BIJDA | Opleidings- en trainingsbedrijf

Medewerkers aan het woord!

Hans

Hans de Kort - Globen Personeel

"Bij Globen is er altijd werk voor mij. Als medewerker groenvoorziening geniet ik ervan om op verschillende mooie locaties bezig te zijn. Tevens zie je als groenvoorziener telkens het eindresultaat van je werk. Dit geeft veel voldoening."

Hans
Medewerker groenvoorziening

André

André Vliek | Globen Personeel

"Als medewerker groenvoorziening ben ik al sinds 2010 werkzaam bij Globen. Ik heb op afwisselende projecten gewerkt en heb het altijd naar mijn zin gehad. De komende jaren zie ik mij nog zeker via Globen in het groen aan de slag gaan!"

André
Medewerker groenvoorziening

Eddy

Eddy Huisman | Globen Personeel

"Al 4 jaar werk ik met veel plezier via Globen in de groenvoorziening, tegenwoordig als voorman. Ik heb bij verschillende opdrachtgevers in de keuken mogen kijken en heb zodoende een schat aan ervaring opgebouwd die mij als voorman dagelijks helpen om de klus te klaren!"

Eddy
Meewerkend voorman groenvoorziening

Pavel

Pavel Al - Globen Personeel

"Als hovenier doe ik veel afwisselend en divers werk in het groen. Van schoffelen tot aan het onderhoud van het groen in vakantieparken, ik kan het allemaal oppakken. Het feit dat Globen mij altijd aan het werk houdt en altijd meedenkt vindt ik erg fijn!"

Pavel
Hovenier

Joey

Joey verlijsdonk - Globen

"Als medewerker groenvoorziening vind ik het heerlijk om buiten in teamverband aan het werk te zijn. Werken in het groen kent veel verschillende kanten, ik vind het dan ook leuk om veel verschillende dingen op te pakken. Dit werk verveelt nooit."

Joey
Medewerker groenvoorziening

Ronnie

Testimonial Ronnie Glashouwer - Globen Personeel

"Ik ben al sinds 2012 bij Globen werkzaam als groenvoorziener en elk jaar wordt ik positiever! Als groenvoorziener ben ik echt bezig met het maken van mooie projecten in parken en natuurgebieden. Ik heb hiernaast veel binding met Globen, ze zorgen goed voor hun medewerkers!"

Ronnie
Medewerker groenvoorziening

Arie

Arie van Leeuwen - testimonial

"Ik werk al drie jaar als meewerkend voorman in de groenvoorziening. Ik ben hierbij op verschillende locaties in de buitenlucht aan het werk en heb hierbij veel vrijheid. Door Globen word ik altijd goed geïnformeerd en alles wordt goed geregeld."

Arie
Meewerkend voorman groenvoorziening

Roy

Wavemachinist bij Globen

"Als wave machinist kom ik op veel verschillende en leuke locaties. Hiernaast heb ik ook nog eens heel veel vrijheid. Een topbaan dus! Globen zorgt voor een goede service en regelmatig contact. Hierdoor voel je je echt thuis."

Roy
Wavemachinist

Jan

Jan Lelijveld - Globen

"Als voorman sociale werkvoorziening in het groen werk ik met veel mensen die begeleiding nodig zijn. Ik vind het erg leuk om mensen hierbij te kunnen helpen. Bij Globen denken ze altijd met mij mee en doen ze hun best om mij zo lang mogelijk aan het werk te houden."

Jan
Voorman SW groenvoorziening

Peter

Testimonial Peter - Globen Personeel

"Als maaimachinist heb ik naast verantwoordelijkheid over mijn eigen wijk ook veel vrijheid. Niemand kijkt mee over mijn schouder en elke dag is weer verschillend. Werken bij Globen betekent dat ik altijd op tijd betaald word en dat er altijd ruimte is voor een praatje!"

Peter
Maaimachinist

Joop

Testimonial Joop

"Ik vind het fijn om lekker buiten te werken daarom past een baan in de groenvoorziening dan ook perfect bij mij. Ik werk met veel verschillende mensen wat zorgt voor afwisseling op de werkvloer. Tevens weet ik bij Globen altijd waar ik aan toe ben."

Joop
Medewerker groenvoorziening

Remco

Remco Kamphuis, medewerker groenvoorziening | Globen Personeel

"Elke dag zie ik direct het resultaat van het werk dat ik zowel met de hand als machinaal heb verzet in onder andere bedrijfstuinen en openbare groenvoorzieningen. Via Globen werk ik al een lange periode voor één en hetzelfde bedrijf en word ik met al mijn vragen geholpen."

Remco
Medewerker groenvoorziening